pondělí 18. srpna 2014

Housenice červená

Zázračné boží dílo – HOUSENICE ČÍNSKÁ A HOUSENICE ČERVENÁ. A protože se její podivuhodná forma. Roste od-do, Červenec - Listopad.


Tato nejedlá, dost vzácná houba roste od července do listopadu na larvách a kuklách lišejů. Vřeckovýtrusá houba parazitující na kuklách motýlů, nejčastěji lišajů, z hosenic parazitujícíh na hmyzu se jedná o .

Zde vám ho nabízíme ve formě . Corynesphaera militaris (L.) Dumort. Hypoxylon militare (L.) Mérat Sphaeria militaris (L.) Ehrh. Torrubia militaris (L.) Tul.


Mapovanie výskytu na Slovensku. Pokud objednáte zboží v některých z těchto dnů, budete mít poštovné zdarma! Zboží bude nejdříve odesláno 12.


Lovcům housenic na vědomí se dává, že housenice červená byla nalezena v okolí města Mimoň na českolipsku, a je na tamní výstavě k vidění.

Synonyma: Clavaria granulosa Bull. Další druhy se vyskytují v Austrálii. Do dnešních dob se hojně užívá v. Kriticky ohrožený hřib rudonachový najdete určitě v Červeném seznamu. Obsah: 1g sypkého produktu obsahuje extrakt polysacharidů. Plodnice je kyjovitá, v horní části pokrytá . Housenice cizopasná, jak název napovídá, patří k parazitům.


V České republice se vyskytuje housenice červená (rumělkově červené plodnice ) parazitující na housenkách nočních motýlů, dále housenice Ditmarova . Charakteristika: Tento druh housenice poznáme podle červenooranžového zbarvení stromat, jež jsou v horní plodné části hustě poseta . Jedná se o velmi zajímavou,parazitickou a vzácnou houbičku. Parazituje na larvách a kuklách zejména různých lišajů,ale i . V Číně prokázaly klinické testy, že housenice u testovaných pacientů výrazně zvýšila hladiny enzymu SOD v červených krvinkách, což je jeden z přirozených . Cordyceps sinensis (housenice čínská) je velmi zvláštní houba. Využívají se i některé další druhy, např. Nejvíce ceněná a nejvíce účinných látek má červená (red) Reishi, pěstovaná.


Ganoderma reishi červená RG kapsle detox.

Překlad latinského slova cordyceps militaris do českého jazyka, naleznete níže. Současné produkty se uplatňují v praxi jako imunostimulancia, antidiabetika, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky