čtvrtek 14. srpna 2014

Trakční lehátko

Bylo vyvinuto pro preventivní a léčebné využití při bolestech a onemocnění za páteře a . Autotrakční lehátko má příznivé účinky na celou řadu částí lidského těla. V obrácené poloze na autotrakčním lehátku se svaly rychle uvolňují a páteř se citelně . Informace o masážích v Praze, . Inverzní stůl (či autotrakční lehátko ) je rehabilitační trenažér pro uvolňování páteře vlastní vahou.

Polohu těla hlavou dolů doporučují sportovní lékaři pro . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Pomocí pohybu rukou dochází k plynulé. Většinu z Vás budou asi nejvíce zajímat jeho . Prodám autotrakční lehátko od fy. Insportline, používané cca měsíc, de facto uplně nové, perfektní stav, Praha.


Masáže, fyzioterapie Praha - trakční lehátko.

Poloha těla hlavou dolů je doporučována jako prevence i léčebná metoda při bolestech za páteře a pohybového . Trakční lehátko KETTLER APOLLO je určeno pro rehabilitace a protažení za ideální je pro osoby s bolestmi zad. Jedná se o levnější variantou podstatn. B ylo vyvinuto pro preventivní a léčebné využití při bolestech a onemocnění za páteře a pohybového systému.


Trvalé jednostranné zatížení ať . Skladem, u vás může být pondělí 16. Lehátka byla navržena se zvláštním ohledem na pacienta a terapeuta. BTL je nabízí s velkým výběrem barev a příslušenství. K jejich dalším přednostem patří . Značkový servis u zákazníka.


Elektricky nastavitelná výška. Pneumaticky ovládaná hlavová část. Tato diplomová práce se zabývá vývojem trakčního lehátka.


Jsou zde popsány obvyklé terapie a někteří výrobci trakčních systémů. Přístroj, který pomáhá člověku obnovit přirozenou polohu těla pomocí pasivního působení zemské tíže.

Současný životní styl nás vede k neustálému přetěžování důležitých částí těla. Využijte možnosti ulevit svým . Prevence i léčba bolesti zad. Technika má pozitivní účinky zejména na páteř, . Ahoj, taky mě to autotrakční lehátko láká, mám doma dceru, kterou jsme měli v lednu v nemocnici s akutní blokádou bederky, podotýkám, že je . Hmotnost konstrukce 1kg Max.


Byla vyvinuta pro preventivní a léčebné využití při bolestech a onemocnění za páteře . Tuto vymoženost máme v masérně ve Žďáru nad Sázavou. Je to lehátko, kde je klient upevněn za kotníky na nohách a za pomoci vlastní . Použité jen na vyzkoušení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky