pondělí 18. srpna 2014

Setos sro

Díky profesionálnímu týmu lidí a dlouholetým zkušenostem jsme spolehlivým partnerem pro naše dodavatele a zákazníky. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny SETOS , spol. Praha, část obce Horní Počernice.


Pro více informací klikněte zde. Přímá, Horoměřice, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti,.

Oficiální prodejce mobilních telefonů, digitálních fotoaparátů a příslušenství. Distributor mobilních telefonů, tabletů, televizí a dalších zařízení. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Více informací o práci ve společnosti SETOS spol. Připojte se na LinkedIn - je to zdarma!


Využijte své profesní sítě a podívejte se, koho znáte ve . Velkoobchod s telekomunikační a foto technikou.

Autorizovaný distributor T- Mobile, Telefónica O2. Název distributora: SETOS spol. Volná pracovní místa a nabídky společnosti SETOS spol. Najděte si nové zaměstnání ještě dnes!


Korespondenční adresa: Internetový obchod SAMSUNG, SETOS spol. Telekomunikační technika, mobilní telefony GSM, digitální fotoaparáty. Je lídrem v oblasti mobilních telefonů, fototechniky a navigací. Setos je lídrem v oblasti . Located in Prague, Czech Republic.


Vyberte si z aktuální nabídky zaměstnání a volných míst. Začněte pracovat již zítra. Adresa profilu Najdi VZ: . Kontaktné informácie, telefón, adresa. SETOS , České Budějovice, Evropská databanka, Prodej mobilní telefony. Employer branding ve společnosti SETOS Retail spol.


Find new employment today!

Job vacancies and offers by the SETOS SK, s. Prodejní síť je operována, marketingově a obchodně podporována společností SETOS spol. Predaj mobilných a bezdrôtových telefónov, faxov, príslušenstva GSM, digitálnych fotoaparátov, audio-video, GPS navigácií, apple i- pod. Společnost SETOS Retail spol. Hlavním oborem činnosti je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky