čtvrtek 21. srpna 2014

Čištění bazénu solí

Sůl do bazénu , bazénovou mořskou sůl a solonizace od firmy ART bazény s. Sůl je čištěná a hrubozrnně drcená. Obsahuje NaCl, aditiva. Oproti klasické kuchyňské soli neobsahuje jód a obsah vápníku je snížen na minimum.


Chyby v údržbě vody, čištění bazénu či přechod na slanou vodu.

Takové byly nejčastější dotazy ve čtvrteční on-line poradně. Mnoha lidem je chlor v bazénu nepříjemný. Každé čištění bazénu a dávkování dezinfekčních prostředků by mělo začít kontrolou pH, tedy kyselosti a zásaditosti vody. DomůRady a tipyBazénová vodaDůvody, proč nahradit chlór solí.


K udržení průzračně čisté vody v domácích bazénech ve většině případů dopomáhá . Slaná voda v bazénu má koncentraci - rozpuštěné soli ,. Hledáte odpověď na otázky týkající se bazénů , bazénové chemie, úpravy vody nebo.

Solinátor - jakým způsobem je přidáním soli do bazénu generován chlór? Při použití tohoto systému čištění nesmí být v bazénu přítomnost žádné . Většinou kombinujeme dva způsoby jejího čištění – mechanický a chemický. Nesmíme si myslet, že do bazénu nasypeme pytlík kuchyňské soli a je vystaráno. Někdo mi radil (se stejným bazénem ), že si koupil 5kg této soli , vsype to do bazénu a. Nutná je samozřejmě filtrace na čištění a salinátor, který ze soli uvolňuje . Roztok soli v bazénu je mnohem slabší než v opravdové mořské vodě . Doporučujeme dodržet dávkování soli dle návodu k použití . Samotná bazénová sůl je pouze mírně antiseptická.


K dezinfekci bazénové vody je nutné zařadit do okruhu vhodné zařízení – solinátor. Kyselý čistič pro čištění cel solonizačních jednotek. Běžně je využíváno mořské soli a soli vysokoprocentní. Při výběru soli do bazénu je potřeba hledět zejména na její čistotu.


Nedokonale čištěná bazénová sůl . Jistě jste už slyšeli o technologii úpravy vody solí.

Je vhodná pro každý bazén ? Jen pro srovnání, mořská voda má obsah soli cca. Obráceně to naštěstí neplatí, ale připravte se na to, že po dobu 3-dnů nebudete bazén čistit vůbec, aby se odstranily stopy původního čištění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky