středa 20. srpna 2014

Ibc kontajner

Bezpečný obal na prepravu, skladovanie nebezpečných kvapalín vyžadujúci obalovú skupinu podľa UN kódu. Potřebuji na dešťovku, tedy ne od rozpouštědel, nejlépe od potravinářských substancí. Vaše chemikálie sú odložené bezpečne v priehľadných nádržiach. IBC UN kontajner je vhodný pre prepravu a na skladovanie kvapalín.


Jednoduchá manipulácia pomocou VZV vozíku. Klapkový výpustný ventil zaručuje .

Vernostný systém pre naších zákazníkov. Osobný odber zdarma u nás na predajni. Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž. IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm.


Nie sú určené pre manipuláciu s nebezpečnými . Nakupujte online na Kwesto. IBC kontajner MX - plastová paleta. Sme najväčší importér značiek OASE a PONTEC.

Množstvo realizačných skúseností. Mercateo, zásobovacej platforme pre podnikateľské subjekty. Objednajte si teraz výhodne a . Obsah www stránky je možné používať len so súhlasom majiteľa. Bežná cena s DPH: 1€.


Neobyčajne ergonomický tvar kontajnerov IBC dovoľuje ich pohodlnú prepravu. Ochranná klietka chráni nádobu z HDPE vďaka čomu existuje možnosť . Patura - Všetko pre ohrady, stajne, maštale, pasienky. Redukcie pre IBC nádrže a kontajnery. Mezi zahrádkáři jsou v poslední době doslova hitem tzv.


Tisícilitrové plastové nádoby v pozinkované kleci využívají zahrádkáři . Samonasávacie, lamelové čerpadlá, vysoký prietok, jednoduchá inštalácia, vhodná aj pri nízkych teplotách. Predaj nových ibc kontajnerov na plastovej, kompozitnej a drevenej palete v meste Nitra ako aj pre celé Slovensko za najlepšie ceny. Horný otvor má priemer 15cm a spodný výpustný ventil 8cm.


Predám väčšie množstvo plastových uzáverov na ibc kontajnery , v ponuke mám všetky priemery a závity. IBC a KTC kontajnery obsahujúce nebezpečné chemické látky . Pošlem aj poštou na dobierku.

Nadrze su vycistene a kompletne ako nove aj vypustne kolienko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky