čtvrtek 28. srpna 2014

Plastový kbelík

Víčko plastové na vědro 10L. Plastové kbelíky jsou vhodné k . Máte doma dost plastových kbelíků? Mopy a kbelíky ( kyblíky) jsou potřeba v každé koupelně i úklidové komoře.


Tento kulatý kbelík na 12 . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plastový kbelík.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Minimální objednávka je 50- Kč bez DPH. Velmi odolná konstrukce z polypropylénu odolného vysokým teplotám. Kbelík 5l s pojistkou a víčkem bílý.


Výrobky jsou zde uvedeny bez ceny , ta se odvíjí od. Naše plastové kbelíky jsou vhodné pro skladování pevných a kapalných látek. Jsou vyrobeny z polypropylenu (PP) a mají ve většině případů originální uzavírání . Robustní, ale velmi flexibilní kbelík se dvěma úchyty pro široké použití ve stáji, na závodech, na pastvině nebo v domácnosti.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Prášek prací, TORSAN AUTOMAT GREEN POWER, univerzální, plastový kbelík , kg. PLASTOVÝ KBELÍK platné do: 11. Odpadkový koš Simplehuman Vestavný koš 10l, chromovaná ocel, plastový kbelík , Vestavný odpadkový koš, který se jednoduše zavěsí na . Je vyroben z odolného plastu a nabízíme ho v. Praktický plastový kbelík s víkem. Green mop vědro plastové je vyrobeno z odolného plastu.


Zahradní plastový kbelík 16l Na kbelíku je vyznačena měrka objemů. Jen pečlivě upravený, krásný a sytě zelený trávník může být vaší chloubou. A právě mech v trávníku je prvním ukazatelem toho, že není něco v . V několika barevných odstínech. Vědro ( plastový kbelík ) lit. Materiál 1 polypropylen.


Krásný, estetický, plastový kbelík s výlevkou a dekorem Fashion, Chrpa, o rozměrech 30xcm. Vyroben z PVC a polypropylenu – pevný plast. Výrobce: ( Manufacturer ). Cena včetně DPH (od): 1Kč.


Upozornění: poslední kus skladem!

Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky