úterý 19. srpna 2014

Protiskluzové dlaždice

V našem e-shopu nabízíme velký výběr protiskluzových obkladů a dlažeb. Tento moderní protiskluzový materiál je vhodný do koupelny i do exteriéru. Produkty skladem do dnů u vás. Pokud chcete zvýšit bezpečnost provozu, protiskluzové podložky a dlaždice ( dlažba) jsou velice vhodným řešením.


Vodopropustné a protiskluzové plastové dlaždice pro estetický i bezpečný podklad na terasu či balkón, pod bazén, jako dlažba do sprch, saun a bazénů, apod.

Fólie jsou transparentní a mají velmi jemnou protiskluzovou úpravu. Protiskluzové dlaždice Aqua safe. Montáž je velmi jednoduchá pouhým odlepením jako u samolepky. Skladová dostupnost, skvělé ceny a široká nabídka zboží. Uklouznutí zabrání například protiskluzové pásky, nalepené na.


Jednotlivé dlaždice se pokládají rovnoběžně se stěnou a spáry probíhají. Norma protiskluzu dlažby se určuje tak, že na testovanou dlažbu se . Transparentní protiskluzové samolepící dlaždice o rozměrech 2x 4mm a 1x 1mm výrazně snižuje riziko uklouznutí na mokré nebo hladké .

Při opakovaném testování betonové dlažby BEST se standardní povrchovou úpravou byl povrch této . Zadní strana dlaždic se pevně přilepí na hladký povrch. Poměrně masivní výstupky na těchto dlaždicích zamezují klouzavosti. C Hotel DUO, Beskydy Pivovar Cvikov ležácký sklepChodník protiskluz C Hotel DUO, . Při výběru dlažby z hlediska bezpečného pohybu osob na podlahách s možností uklouznutí je.


Deklarace a měření protiskluzových vlastností dlaždic a podlah. Je vhodná jak do vnějších, tak do vnitřních prostorů. Mrazuvzdorná betonová dlažba má protiskluzovou úpravu. Rustikální vzhled podtrhne celkový dojem . Stovky kufrů projedou po dlaždicích RAKO na novém terminálu pardubického letiště.


Nabídka sekce: Pro odborníky. Podlaha vždy protiskluzová, osvětlení dostatečnějasné a přitom neoslňující. Máte-li chodbu nebo dokonce větší chodbu, vždy opět protiskluzové dlaždice. VODOPROPUSTNÉ PROTISKLUZOVÉ DLAŽDICE PRO RYCHLOU A DOČASNOU INSTALACI NA TRÁVNÍCÍCH A ZPEVNĚNÝCH PLOCHÁCH.


REGUM CZ zajišťuje protiskluzové ošetření dlažeb. Hladké protiskluzové fólie na dlaždiceFólie jsou transparentní a mají velmi jemnou protiskluzovou úpravu. Požadavky na údržbu přírodní i leštěné dlažby typu GRANITOGRES a.

V průmyslových prostorech představují protiskluzové dlaždice GRANITOGRES .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky