čtvrtek 14. srpna 2014

Kryty bazen litomerice

KRYTÝ PLAVECKÝ BAZÉN V LITOMĚŘICÍCH. V areálu najdete plavecký bazén 25×15m, dětský bazén 9x9m, saunu, páru, vířivku, posilovnu, občerstvení, . O prázdinách probíhá odstávka a provoz je dle aktuálně zveřejněných změn. Malý bazén pro veřejnost uzavřen: . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Roudnické městské služby - plavecký.

K dispozici je dětský bazén, sauna, pára, vířivka, posilovna, občerstvení, v letních. Krytý plavecký bazén nabízí kromě bazénu vířivku, hydromasážní vana, parní komoru saunu, posilovnu, fitness, solárium a masáže. V květnu a červnu bude provoz bazénu dle stávajícího harmonogramu. V červenci bude následovat pravidelná odstávka.


V ceně do bazénu je i pára. Dále v budově můžete navštívit saunu, perličkovou koupel a . Od počátku července zde probíhá každoroční odstávka zaměřená na .

V této rubrice naleznete koupaliště, bazény, plovárny i lomy a rybníky vhodné. Kromě pravidelné každoroční údržby došlo k . Litoměřice, plavecký bazén Litoměřice cca minut chůze . Prošel kompletní výměnou sprch v dámských i pánských . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Důvodem je realizace technických opatření, . Kromě běžné údržby dochází ke kompletní výměně sprch v dámských i pánských . Jeho plánovaná odstávka potrvá oproti původním . Zajímá vás, jaký byl o něj v posledních . V areálu je k dispozici plavecký bazén , vířivky, sauna nebo posilovna. Příspěvek byl publikován 28.


V naší mateřské škole se nachází krytý bazén a suchá sauna. Mimo jiné se také ve městě nachází krytý plavecký bazén , velice pěkné . Téma: plavecký bazén, aquapark. Dobrá zpráva pro plavce: Plavecký bazén je od soboty 5.

Město provádí úpravy technologie, jejichž cílem je uspořit vodu, elektrickou energii a teplo. Ten nabízí kromě plavání také vířivku, hydromasážní vanu, parní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky