pátek 15. srpna 2014

Zásuvkové systémy

Pro každý nábytek existuje vhodná zásuvka Hettich. Pro kuchyně, koupelny, ložnice, obýváky, kanceláře. Systémy pro nejrůznější použití, s promyšleným . Kuchyňské zásuvkové systémy pro pohodlné vaření.


V době, kdy každý šetříme čas po kouscích a snažíme se po práci doma dohnat, co se dá, . HETTICH - zásuvkové systémy ArciTech.

Vysoce kvalitní zásuvkové systémy za dostupné ceny. Nábytkový výsuvný systém ArciTech -stříbrný. Pojezdy StrongBOX také dodáváme ve variantě jako vnitřní . Systém jednostěnných, ocelových bočnic pro výrobu zásuvek. Zásuvkové elektrické systémy. Uspořádání zásuvek a vidlic, nástrček a přívodek (vlevo zobrazení, vpravo schematické značky).


BURGHART: Zapuštěné zásuvkové systémy. Navrhujete nebo dokončujete elektroinstalaci v rozlehlých prostorách a přemýšlíte nad vhodným .

Ty zásuvkové systémy jsou oblíbené především pro svou praktičnost a maximální využití prostoru spolu s bezkonkurenční nosností, při zachování lehkého chodu . Výrobca kovaní firma Blum vyrába kovania na výklopy, výsuvy a zásuvkové skrinky, závesy a systémy vnútorného členenia pre zásuvkové skrinky. Nova Pro Deluxe - Stříbrná H90. GRASS pracovní dny od 917. Některé kartotéky můžete doplnit dělícími příčkami , . Stabilný, s ľahkým chodom, komfortný, atraktívny.


Jednoduché alebo dvojité bočnice zásuviek v . Kompletní program zásuvek pro individuální požadavky. Nové a inovativní detaily zásuvek jako tlumení Soft-Close a všestranné nástavbové a dělící systémy , . Podstavné svítidlo Corner 2V. Jednotlivé světelné segmenty o celkovém výkonu 180W je možná řadit bez- prostředně . Vyrobeno z pozinkované oceli. Flexibilní řešení na pracovním stole jako samostatný modulární systém nebo jako základna ostatní . Vestavné zásuvkové sloupky.


Oproti klasickým policím dochází při použití zásuvek k efektivnímu využití prostoru skříněk. Zvláště při použití plnovýsuvných systému je celý prostor zásuvky . Kódu: vzestupně, Kódu: sestupně. Kartónové boxy a zásuvkové systémy.

Vyberte si u nás zásuvkové systémy a kartotéky a další kancelářský nábytek. Monáž systému Hettich Easys do nábytkové skříňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky