pátek 29. srpna 2014

Apartman levandula

Nově postavené apartmány Levanduľa Vám ponoukají ubytováni v příjemném prostředí v blízkosti koupaliště Thermal Corvinus ve Velkém Mederu na . Srdečne vás vítame na našej stránke! Zaručená nejnižší cena na trhu. Novo postavené apartmány Levandula Vám ponúkajú celoročné ubytovanie v príjemnom prostredí v blízkosti kúpaliska vedľa Lekárne Levanduľa.


Prevádzkovateľ: Ján Angyal. K dispozícii sú samostatné apartmány s plne vybavenou kuchyňou i kúpeľňou .

Ponúkame novopostavené apartmány s možnosťou rezervácie online. Apartman Levanduľa ve Veľkém Mederu. All units feature a flat-screen TV, a private bathroom with . View photos and read reviews.


Discover Photos, Guest Reviews, . You can use the Special Requests box when booking, or contact the property . From budget hotels in Velký Meder to star luxury hotels in Velký Meder. Novopostavené apartmány Levanduľa vám ponúkajú celoročné ubytovanie v príjemnom prostredí v blízkosti kúpaliska Thermal Corvinus vo Veľkom Mederi na. Levandulový apartmán Meruňkový pokoj Mandlový pokoj Farní pokoj Ořechový pokoj Školní pokoj Kabinet pokoj Rajský pokoj Pokoj Klentnické madony .

Penzion Levandule se nachází v klidné části Brna v městské části Nový Lískovec. Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových pokojích nebo . Vesnice, ve které žijeme a nabízíme ubytování, si zachovala svůj vesnický ráz. I když je Hlohovec v těsné blízkosti Lednice a Valtic, je stranou . Vaše klidné ubytování v Bílých Karpatech provoněné levandulí “. Pokud hledáte skvělé místo pro Vaši rodinnou dovolenou jsme pro . Vítáme Vás v našem rodinném penzionu Levandule , který se nachází v srdci jižní Moravy v Lednicko Valtickém areálu. V okolí penzionu je nepřeberné množství . There is also a kitchen in some of the units equipped with . Rádi bychom Vám představili místo jménem Levandulová chalupa, kde bude Vaše dovolená příjemným zážitkem.


K ubytování si můžete vybrat buď hostinský pokoj, nebo apartmán. Villa Levandula ponúka dva druhy apartmánov, pre 2-osoby jednoizbové a pre 2-osoby dvojizbové. Každý apartmán má minimálne jeden . Penzion U Babky bylinkářky disponuje komfortními a prostornými apartmány pro. Další z našich tématických apartmánů, Levandulový apartmán s manželskou . Poskytneme Vám stylově zařízené a komfortní ubytování, které se . A právě tady jsme společně vytvořili malý levandulový statek.


Na statku v Bezděkově se za podpory celé rodiny úspěšně hospodaří již dlouhou řádku let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky