čtvrtek 14. srpna 2014

Drtič dřevní hmoty

CZ, kde se sdružují spolehlivé obchody, ověření výrobci a řemeslníci. Drtič dřevní hmoty s elektromotorem. Průměr drtící komory 5mm. Rychlé dodání a profesionální přístup. Stroje na drcení a štěpkování bioodpadu a dřevní hmoty a další strojní vybavení, kterými disponuje Kompostárna Radim.


Rychloběžný drtič Doppstadt AK 235.

S velkou radostí si Vám všem dovolujeme oznámit, že jsme uzavřeli dohodu o spolupráci na našem. Slouží k likvidaci větví a dřevního odpadu do průměru 10cm. Podpora domácího kompostování v obci Určice- drtič dřevní hmoty.


AGAMA – sněhové frézy, štípače, drtiče dřeva. Drtiče dřevního odpadu DH jsou určeny pro profesionální zpracování . Jedná se o mobilní drtič, lze s ním tedy dojet na místo, kde bude daná surovina . Drtiče a štěpkovače se většinou v obchodech směšují do jediné kategorie. Po práci dřevní hmotu smadno v nádobě odnesete.


GTS 6- drtič dřeva s benzinovým motorem Max.

Zařízení ke sběru, výkupu a využívání odpadu : vlastníme drtič dřevní hmoty pro účely kompostárny. DRCENÍ DŘEVA PRO SPOLEČNOSTI - Více na . Klíčová slova: biomasa, dřevo, štěpkovač, drtič , stroj. Dřevní biomasa je dřevní hmota z lesní i jiné těžby (sady, parky, aleje) i. Město Krásno nad Kysucou vypisuje výběrové řízení na dodávky nakladačů na kontejnery, drtiče dřevní hmoty , třídící linku s lisem, různé typy . Likvidace dřevní hmoty zajišťují štěpkovače Ventura a Laski. Výrobci nabízí provedení pohonu od vývodové hřídele traktoru nebo vlastním motorem. Kromě prořezaných stromů a keřů získáte také užitečný mulč na květinové záhony a nemusíte stále chodit na kompost.


Nabídka recyklovacích strojů značky. Pro nadrcení dřevního odpadu na malou a homogenní výstupní frakci o velikosti 8-50mm slouží jednohřídelové drtiče řady DRJ. Hlavní výhodou těchto strojů je . Veřejné zakázky Zdeněk Kulda: DRTIČ DŘEVNÍ HMOTY. Svážíme dřevní odpad jako kořeny, keře z probírek, náletové dřeviny atd. Možnost odkupu hmoty určené ke zpracování štěpky.


Z odpadu vytvoří užitečný materiál drtiče nebo štěpkovače. Takový drtič pojme a rozdrtí větve až o průměru cm. Pokud spíše než drť využijete větší kousky dřevní hmoty – asi centimetru velké . BOSCH drtič větví AXT RAPID 200.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky