středa 20. srpna 2014

Fatrafol 808

Jeden okraj fólie je ponechán bez . Firemní materiály ke stažení – logomanuály, katalogy, profil firmy a jiné. FATRAFOL 8a FATRAFOL 808. Izolácie proti tlakovej vode a radónu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Chcem sa spytat, ci tu ma niekto skusenosti s Fatrafolom 8alebo 810? My ho mame pisany v projekte, ako rovnu strechu nad garaz. Názov stavby: Geoslužba Prievidza - Realizácia vegetačnej strechy. Tato vrstva slouží jako parozábrana a pojistná izolace. Strešný hydroizolačný systém Fatrafol-S obsahuje štyri základné typy fólií, doplnkové a pomocné.


Používame nasledujúce strešné PVC fólie - Sikaplan, Trocal, Fatrafol. Fatrafol 8je určená hlavne na mechanické ukotvenie o . PAROZ`BRANA - URSA SECO 400. Systém je vhodný k hydroizolaci .

Povlaková krytina střech do 30°, podklad. Foliové hydroizolační systémy. Filtrační vrstva, geotextílie. Drenážní vrstva (od do 1mm). PRODUKT SA AKTUÁLNE NENACHÁDZA V PONUKE E-SHOPU.


Fólie je určena pro vytváření střešních krytin pod zatěžovací vrstvou dlaždic . Reference catalogue fatrafol. Debnenie základových dosiek zhotovenie. Provádění zednických prací včetně zámkové dlažby a izolace systémem Fatrafol. Zajištění novostaveb, půdních . Další kapitola charakterizuje distribuční síť fólií Fatrafol. Kamenný koberec na balkon - fatrafol.


Prodám materiál z projektu, který nebyl realizován. Veškerý materiál je nový a nerozbalený, byl několik měsíců uskladněn uvnitř domu. Zásyp sypaninou so zhutnením jám,.


Textilní vrstva umožňuje přímé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky