pondělí 22. září 2014

Business centrum rosmarin

Přihlaste se a zjistěte detaily nabídky na OfficeMap. Jeden z nejmarkantnějších . Popis a parametry nemovitosti. V budově se dále nachází . Výpis firem z obchodního rejstříku se sídlem na adrese Praha Dělnická 1čp. Dělnická, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik .

Poskytuje veškeré výhody spojené s možností pracovat jen pár. There is more than 3parking spaces within the building and even parking for bikes, canteen and conference centre. Nová pobočka České pošty se otevřela dnes, 26.


Sen development je developerská firma, která jzajišťuje kompletní služby pro přípravu a realizaci projektů. Firma PRAGUE ROSMARIN BUSINESS CENTRE s. V obchodním rejstříku je zapsána pod . Rosmarin Business Center uprostřed dynamicky se .

Architekti CCA - bytová architektura, komerční architektura. Společnosti RREEF Real Estate . Centrum je vybaveno vysoce kvalitními technologiemi včetně wi-fi připojení . Here is a publishing house for: Textil Journal, Svet Baleni, Food Service. Sedm pracovišť pro obsluhu veřejnosti, plně digitalizovaný provoz a moderní interiéry . Trojice nových nájemců si pronajala celkem 3. Profesionální fotograf Vojtěch Pavelčík, Praha. Reportážní a svatební fotografie, interiérová fotografie a architektura, fotografie produktů, jídel a gastronomie.


Mytí tlakovou vodou a nátěr fasády . Uvedená časová rozmezí přednášek považujte . Policie za asistence hasičů evakuovala v pátek 14. Tato nově objevená business .

Historickým centrem Bílovce s návštěvou klíčových budov města se studenty. Sanace betonové konstrukce sanační omítkou Densofix od firmy Betosan.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky