pátek 19. září 2014

Krytý bazén nový jičín

O zahájení provozu krytého. Restaurace Restaurace Bazén. V areálu se nachází krytý bazén , basketbalová hala, hotel, . Provozujeme krytý plavecký bazén a venkovní koupaliště s tobogánem.


Nabízíme plavání pro veřejnost a pro organizované skupiny.

Celý rok, každý den jiná otevírací doba. O letních prázdninách 10- h. Areál prošel podstatnou viditelnou modernizací. Plavecké bazény v Novém Jičíně a okolí.


U každého pokoje vlastní soc. Relaxační zóna vznikla rekonstrukcí dětské části novojičínského krytého bazénu. Konečně je tu dobrá zpráva pro plavce - novojičínský krytý bazén je po rekonstrukci opět napouštěný vodou. Znovuuvedení do provozu má .

Nový Jičín , Novojičínsko. CZ - rezervační a informační systém. ZAJIŠTĚNA - doprava dětí autobusem s pedagogickým doprovodem z vybraných ZŠ NJ takto : 14:hod. Zámek NOVY JICIN -DOLNI PRE0.


Vnitřní areál nabízí metrů dlouhý plavecký bazén a dětský bazén. Aquadrom - Most je venkovní sezóní areál, nabízí celou řadu atrakcí. Patří mezi ně plavecký bazén se startovními bloky.


Areál nabízí velký krytý bazén a dětský bazén, venkovní bazén a brouzdaliště, tobogán, sunu, ohřívárnu a mokrý. Venkovní bazén (m), dětský bazén, tobogán, hřiště na beach volejbal. Krytý bazén (m), dětský bazén, parní kabina, sauna. Po celou dobu existence vyvíjí činnost v. Provozuje krytý plavecký bazén a venkovní koupaliště s tobogánem. Nabízí plavání pro veřejnost a pro organizované skupiny.


KRYTÝ A VENKOVNÍ BAZÉN NOVÝ JIČÍN - PROVOZNÍ DOBA KRYTÉHO BAZÉNU A SAUNY: Od září do června BAZÉN: Pondělí: 18. Toto je seznam plaveckých bazénů v Česku, které jsou vhodné k pořádání soutěží v závodním. V tabulce je uveden počet plaveckých drah pro kryté dlouhé bazény (K50), kryté krátké bazény (K25). Zhotovitel, Ridera Stavební a.

Ostrava, Dělnická 38 Ostrava - Poruba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky