pondělí 22. září 2014

Skalkove kvety

Kolekce kobercových skalniček. Jedná se o trvalky do skalek, terásků a balkonů. Snadno se pěstují a dělají každému radost. Malé trvalky a skalničky se hodí do skalek, trvalkových lemů, mezi kameny, do sesazených koryt a nádob, speciální podmínky vyžadují alpinky.


Veľmi pekný a poučný príspevok. Květy karafiátů jsou jemně růžové, někdy bílé, příjemně voní a na rostlině.

Skalky, skalkové zídky a štěrkové záhony jsou nejzajímavější . V dubnu a květnu, kdy kvete , vás potěší svými modrými nebo vínovými květy. Zasaďte tuto rostlinku do hlinitopísčité půdy, kde bude mít dostatek . Rozkvétá na jaře růžovými, vonnými květy se čtyřmi korunními listky. Květ : bílo -žlutý, skalkový Doba květu : březen - duben Stanoviště: slunce - polostín. V této kategorii jsou pro lepší orientaci stálých návštěvníků našich stránek, uvedeny nově dopěstované květiny , které jsem v poslední době přidávala do nabídky . Krásnoočko „Slnečný lúč“ - má žiarivo žlté kvety a vytvára bohato kvitnúci trs.


Skalkové karafiáty patří k nejvděčnějším suchomilným trvalkám.

Když se řekne karafiát, každý si vybaví známé řezané květiny. Nabízíme Vám nízké, skalkové , většinou polštářovitě rostoucí phloxy. Kvetou na jaře a jsou suchomilné.


Svojí výškou několika centimetrů jsou velmi vhodné do . Zatímco typické šlechtěné zahradní tulipány se pyšní velkými květy na dlouhých stoncích, jejich botaničtí předkové se drželi více při zemi. Kosmatce, latinsky delosperma, jsou nejprodávanější skalničky na výstavách, kdo ji uvidí v květu , neodolá. Patří mezi tučnolisté až sukulentní rostliny a prospívá . Trvalky do vašej záhrady - záhonové rastliny, skalničky, na slnko, do tieňa, záhradné kvety - všetko za vynikajúce ceny.


Nakupujte už dnes, najvyšia kvalita . Nízké, skalkové karafiáty jsou velmi vděčné a nenáročné trvalky vhodné pro slunečná místa na skalce,. Nádherný kultivar s kontrastně zbarvenými květy. Modráčik-motýle prilákajú do záhrady pekné kvety. Myslím ty kouzelné rostlinky, které pěstujeme na skalkách a které v botanické nomenklatuře patří do rodu Campanula.


Jejich květy mají roztodivné . Zakrslé a skalkové hvozdíky (karafiátky) jsou při zemi se rozrůstající trvalky s. Odrůda Arctic Fire (polární oheň) nese zářivé květy kombinace čistě bílých plátků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky