pondělí 22. září 2014

Terasy a pergoly

Vyrábíme sériově i na zakázku pergoly , altány, garážová stání, zastřešení terasy , zahradní nábytek, dřevěné ploty a dřevěné hračky. Pergoly , altány, garážová . Zasklívání pergol a teras , hliníkové pergoly a altány. Potřebujete zastínit terasu ? Podívejte se na markýzy a pergoly z našeho sortimentu.


Vše vyrobeno na míru a navíc se zárukou let!

Máte krásnou pergolu , balkón nebo terasu ? Má však jednu vadu na kráse - totiž chybí ji zastřešení. Pokud začne pršet, foukat nebo nám slunce uštědří bohatou . Střechu pergoly tvoří pohyblivé a naklápěné hliníkové lamely nebo voděodolné látkové rolety. Archiv Podobné Nabízíme vám kompletní zastřešení pergol , stánků, hal, přístřešků i teras. Opláštění pergoly či terasy je bezúdržbové a má velmi dlouhou životnost. Více než let vyrábíme pergoly se stahovací střechou.


Dodáváme pergoly na terasu ke zdi domu i volně do prostoru.

Jen máloco se vyrovná teplému večeru, který můžete strávit s přáteli, partnerem či partnerkou na terase , ve stínu pergoly či zahradního altánku. Dle projektové dokumentace či na základě odsouhlaseného náčrtu jsme schopni realizovat terasy a pergoly k srubovým a roubeným stavbám. Moderný trend bývania v súčasnosti uprednostňuje pergoly ako zastrešenie terasy pri dome. Terasa je nielen skvelým estetickým prvkom exteriéru, ale . Pohodlné a praktické spojení domova s přírodou zajistí dřevěné provedení terasy , pergoly či altánu. Altány a pergoly - na kvalitě dřeva záleží!


Altán či pergola Vám poskytnou příjemné zázemí pro relax, práci i zábavu. Hliníkové pergoly jsou velmi stylové a funkční zastřešení terasy. Nepromokavá třívrstvá PVC látka Vás ochrání před sluncem a deštěm.


Vyrábíme a montujeme pergoly , terasy , zahradní domky a další doplňky dvoru a zahrady (lavičky, zábradlí atd.). Instalace fasádních obkladů z . Realizace terasy Wpc Style, Kladno. V exteriéru, montujeme také terasy a pergoly.


Vždy včetně povrchové úpravy odolné proti povětrnostním . Zastínění teras a pergol je sice možné pomocí markýz (typicky kazetových), ale u nich při větrném počasí může dojít k poškození. Pobyt na terase nemusí končit se západem slunce. Po grilování nebo jiné oslavě či párty spousta lidí se soumrakem balí veškeré věci a.

Můžete si jí užít i potom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky