pondělí 15. září 2014

Gardena nástěnný držák hadice

Hadici lze snadno a rychle vzít z držáku. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Držák pro zavěšení zahradní hadice na stěnu. S praktickými úchyty pro postřikovače a sprchy. Jedná se o nejjednodušší a . Gardena nástěnný držák na hadici.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . GARDENA Záruka spokojnosti a kvality. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tento nástěnný držák představuje praktické a pohodlné uskladnění vašich hadic. Ruční a motorové zahradní nářadí, hadice a zavlažovací technika, . Nástěnný plastový držák na hadice s praktickými úchyty na zavěšení postřikovačů, sprch nebo . Druh příslušenství: stojan na hadici. Popis, K uložení hadice na stěně.


Pohodlné navíjení a odvíjení hadice pomocí . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Před příchodem zimy můžete box snadno vyjmout z nástěnného držáku za . Tvarově stálá a tlakuvzdorná hadice z křížové tkaniny, v atraktivním designu. Přiložen je nástěnný držák , vruty, hmoždinky a návod k zavěšení.


PVC hadice 170cm pás na nošení dodatečné náhradní díly (ks) trychtýř silikonová vazelína.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky