středa 24. září 2014

Řeřicha zahradní pěstování

Lepidum sativunávod k pěstování , požadavky na světlo, hnojení, vlhkost, množení a zalévání. Zvládne ji vypěstovat úplně každý a je hezkou ozdobou kuchyňského okna. Rychlostním rekordmanem ve výrobě vitamínů je řeřicha zahradní. Prostě něco snadnějšího k pěstování budeme hledat jen těžko.


Je velice zdravá, nenáročná na pěstování , má vyjímečnou chuť a můžete si.

Pokud vás zajímá pěstování bylinek po celý rok, tato je jedna z nich. Je to jednoletá bylinka, označována také jako řeřicha zahradní. Lepidium sativum), též někdy nazývaná řeřicha zahradní , . Je velmi zdravá a je výborná v kteroukoli roční dobu a . Popis: Řeřicha zahradní je jednoletá bylina dorůstající 40ti centimetrů. Stanoviště: Pro pěstování je důležité jen dostatek světla a pravidelná . Lepidum) je rostlinou z čeledi brukvovitých (lat. Brassicaceae) rostlin.


Domovinou řeřichy zahradní je jihozápadní Asie.

Pěstuje se též jako listová zelenina pro svou výraznou kořenitou chuť a aroma. Pěstování řeřichy je velice jednoduché. Má lehce palčivou, avšak velmi příjemnou chuť. Prodej semen řeřichy zahradní.


Vypěstujte si velezdravou, vynikající řeřichu během týdne ze semínka. Výsev a pěstování řeřichy. Vyséváme na povrch vlhké . Při pěstování je nutné brát na zřetel, že jednou zklizenou řeřichu je třeba znovu vysévat.


V zemích Orientu se pěstuje řeřicha setá už od nepaměti. Pravděpodobně pochází z Iráku, odkud se nejspíš v době antiky rozšířila do Asie a . A co takhle teď pěstovat na parapetu čerstvou zeleninu? Zkuste letos vysévat řeřichu , roketu a kozlíček polníček. A nemusíte mít ani zimní zahradu.


Jak vypěstovat čerstvou zeleninu v lednu: řeřicha zahradní. Asii, dříve byla považována za léčivou. Aby ne, když obsahuje obrovské množství vitamínů, například: A, .

Můžete ji vysévat Řeřichu zahradní můžete pěstovat též v misce, kde pak roste neuvěřitelně rychle. Semínka jsou velice malá a mají .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky