středa 17. září 2014

Teakové lehátko

Hledáte teakové zahradní lehátko ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Pevná konstrukce, pravé teakové dřevo, přírodní barva, polohovatelný opěrák, pojízdné. Teaková zahradní lehátko WAVE. Lehátko má pevnou konstrukci a je .

Je určeno k bazénům nebo na terasy. Možno polohovat do úplné roviny, vhodné pro opalování na břiše. Výsuvný stolek využijete na knížku nebo osvěžení. Beauty teakové polohovací lehátko.


Velmi pohodlné lehátko s polohovací opěrkou, z masivního teakového dřeva. Velice pohodlné a polohovatelné zahradní lehátko. Tato kolekce teakového nábytku je označena názvem ME která zaručuje tyto tři vlastnosti: Masivní . Luxusní polohovatelné lehátko pro náročné!

Polohování zad i nohou, výsuvný stoleček a područky. Polohovatelné teakové lehátko DIVERO FLORENTINE. Popis: zahradni teakové lehatko , polohovací se stolkem . Je ideální k bazénům, saunám a na zahradu či terasu. Má polohovatelný opěrák a kolečka pro . V kategorii teaková zahradní lehátka naleznete mnoho různorodých produktů z odolného materiálu - Teak.


Všechna teaková lehátka jsou ve vysoce kvalitním . Venkovní teakové lehátko s velkými kolečky na terasu. Materiál konstrukce masivní asijský teak s detaily spojů v broušeném nerezu. Kvalitní polohovací lehátko na zahradu z teakového masivu Kvalitní teakové lehátko polohovací mosazné kování (detail) Kvalitní polohovací lehátko ABELE z. Nejlevnější teakové lehátko na trhu vo svojej kategorii. Zahradní teakové lehátko polohovací, pojízdné. Klasické masivní teakové AZUR lehátko v kombinaci s batylinem, barva batylinu ecrue.


Luxus od značky Higol výrobce zahradního nábytku. Ve barevných provedeních. Pohodlné polohovací relaxační lehátko. Patří mezi nejoblíbenější výrobek Traditional Teak.

Popis zboží: Jednoduché polohovatelné lehátko z teakového dřeva. Lehací část lehátka je z textilie Textilene, která byla vyvinuta speciálně pro venkovní užití a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky