úterý 16. září 2014

Držák truhlíků na plastová okna

Neviditelný držák truhlíku do okna. Držák truhlíku Siesta plast - čokoládová. Okenní držák je určen k zajištění truhlíků a květináčů proti pádu z okna Vašeho bytu. Držák je vyroben z hliníkových profilů a plastových komponentů.


Zahrádka na plastová okno je univerzální zařízení k uchycení truhlíků , košíků na potraviny apod. Při jeho konstrukci jsme dbali na bezpečné uchycení na .

Zábrany květinových truhlíků na okna spolehlivě zajistí květiny v truhlících při umístění na okenních parapetech a zabezpečí je proti nechtěnému pádu, např. Držáky na truhlíky : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Fixpot se jednoduše zahákne za spodní rám plastového okna (případně za adaptér) a za truhlík. Pokud umístíte truhlík na parapet okna v přízemí rodinného domu a truhlík spadne, velkou škodu. Snadné přichycení buď k rámu. Unikátní systém uchycení truhlíku všude tam, kde není možné využít pro uchycení rám plastového okna.


Je to jedinečné patentované řešení pro zateplené domy a pro plastová okna.

Ahoj, vím, že je tu spousta „pěstitelek“ a chtěla bych se zeptat, jak upevnit truhlíky na parapetu. Máme plastová okna a novou zateplenou fasádu. Návod jak upevnit truhlík na parapet, okno či balkón.


KovoKrab pro vás připravil držáky truhlíků. Každý kdo má rád okolo sebe. Nadparapetový držák truhlíků - upevnění nejen plastových truhíků pod parapet okna.


Máte rádi okna plná květin, těšíte se na jaro a léto a na to, jak vaše okna budou. Fixpot připevníte k většině plastových oken prostě tak, že jej zasunete do . Zároveň využijete jako předokenní zahrádku ( držák květinového truhlíku , a.j ) Jedinečný, spolehlivý. Předokenní držáky truhlíků , sušáky na prádlo a držáky wi-fi antén, satelitů Unikátní patentované řešení pro plastová okna a . Sušáky a držáky pro plastová okna. Tento systém zaručuje dostatečnou stabilitu truhlíků za okny.


Sítě proti hmyzu do oken, textilní roletky nebo držáky na truhlíky a další okenní doplňky. Zejména když máte plastová okna , do nichž se nesmí vrtat, protože by se. Plastová okna , eurookna i hliníková okna je vhodné opatřit praktickými. Zejména na balkony se hodí plastové či kovové držáky na truhlíky.


Je nedílnou součástí plastového okna zabraňující překlopení květinového truhlíku a jeho následného pádu z okna na zem při větrném počasí.

Jsme českým výrobcem držáků na všechny druhy oken a balkónů. S předokenním držákem truhlíků vytvoříte krásnou zahrádku za každým vaším oknem. Nemusíte se tedy obávat, zda vaše okno není příliš široké nebo ke. Naměříte si výšku truhlíku a podle toho nastavíte i držák.


Výškově nastavitelný držák truhlíku FIXPOT. Jednoduchá instalace bez vrtání do fasády.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky