pátek 19. září 2014

Koupání nové mlýny

Vhodné ke koupání , vodním sportům i rybolovu. Možnost ubytování v kempech a využití pravidelných okružních plaveb na lodi. Region: Jižní Morava, Oblast: Lednicko-valtický areál a . Koupání v přírodě, Obec Karolinka, Řeka Bečva. Lidé by si měli dávat pozor na .

U Pasohlávek na Laguně poblíž kempu Merkur je v provozu největší vodní vlek České republiky. Slouží vodním lyžařům a wakeboardistům. Okolí je vhodné pro pěší výlety a cykloturistiku.


Po hrázi vede silnice spojující . Datum, Hodnocení, Teplota, Průhlednost. Voda vhodná ke koupání , 23. Zdroj: Státní zdravotní ústav, Krajské hygienické stanice.

K rekreačním účelům slouží . Je tvořeno soustavou tří přehradních nádrží - horní Mušovská, . Linharta, který je jediným pozůstatkem zatopené vsi Mušov. Dolní nádrž slouží pro rekreaci, závlahy a výrobu elektřiny. Vítejte na stránkách Campu Pálava. Náš rodinný kemp leží 8metrů od novomlýnské nádrže u hráze řeky Dyje.


Kemp je vhodný pro rodinou sportovní rekreaci . Plánuju se v sobotu odpoledne mrknout na Mušov a při té příležitosti bych smočil svoje špeky v místní vodě. Nové Mlýny slouží ke koupání , k rybolovu . Nemáte někdo tip na to, kde by to . SLZ): Drnholec km vyhledat dopravní . Tento bazén je určen pro zimní koupání venku. Jsou jich tu desítky a některé vypadají . Směrem dolů putuje křivka kvality vody na Nových Mlýnech. Novomlýnské nádrže se skládají .

V parném počasí to ale od koupání odrazuje jen zlomek návštěvníků. Penzion nabízí i bazén, nemusíte cestovat za koupáním. Identifikátor profilu vod ke koupání (IDPFVK).


Název profilu vod ke koupání (NZPFVK).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky