pátek 12. září 2014

Kustovnice čínská 1kg

Hledáte goji kustovnice čínská kg ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Plodům kustovnice čínské (Lycium chinense) se ne nadarmo říká ovoce dlouhověkosti, nebo . Chia semínka Popis:Semínka chia z rostliny Šalvěje hispánské pocházejí z horských oblastí Střední Ameriky. Sušené ovoce, které se pěstuje zejména v Číně a Tibetu, kde patří mezi klenoty čínské medicíny. Koncentrovaný zdroj minerálů, posiluje ledviny a játra.

Pěstuje se v oblastech Himalájí, kde se po staletí hojně užívá jako . V posledních letech velmi oblíbený čínský elixír zdraví, který velmi příjemně chutná. Naše GOJI neobsahuje síru. Navíc úspěšně prošla testováním akreditované laboratoře na pesticidy.


Ochutnejte goji, sušené plody kustovnice čínské v 1kg znovu uzavíratelném balení. Jedná se o skvělý antioxidat, který obsahuje mnoho důležitých vitamínů. Obsahují druhů aminokyselin, včetně všech osmi.


Patří do plodů používaných v čínské medicíně. Skladujte na suchém a dobře.

Sušené plody goji patří k nejznámějším a nejžádanějším položkám zdravé výživy. U nás koupíte přírodní kosmetiku, biopotraviny a výrobky, které Vám zpříjemňují kvalitu života. Patří k nejznámějším a nejžádanějším položkám zdravé. Vakuově baleno, země původu Čína. Ovoce plné vitamínů a antioxidantů.


Chutí připomínají něco mezi brusinkou, třešní a šípkem. Z čínské oblasti Ningxia, oblasti . Goji - kustovnice čínská 1kg. Tento produkt si právě prohlíží zákazníci. Oceńuji tento eshop že poskytuje tuto zázračnou rostlinu.


Větší a výhodnější balení, krásně voní skoro jako Matcha. Alespon mám jasno kde nakupovat další . Legislativní zařazení: Zpracované ovoce - sušené. Kustovnice čínská plod - GOJI.


Obsahuje: antioxidant oxid siřičitý . Plody kustovnice jsou v čínské medicíně známy jako plody dlouhověkosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky