čtvrtek 18. září 2014

Žluté kontejnery

V průměrné české popelnici zabírají nejvíc místa ze všech odpadů, proto je nejenom důležité jejich třídění, ale i sešlápnutí či . ANO Do kontejnerů na plasty patří fólie, sáčky, plastové tašky, sešlápnuté PET láhve, obaly od pracích, čistících a kosmetických . Každému z nás se dnes již v mysli automaticky spojí žlutý kontejner se sběrem a recyklací plastů. Pořád je ale ještě dost těch, kteří si nejsou . Jaké druhy skla můžete hodit do kontejneru na sklo? Jaké plasty nikdy nevhazovat do žluté popelnice?

Jak probíhá recyklace odpadu? V České republice používáme v souvislosti s tříděním plastů žlutou barvu. Může se jednat o značení na kontejnerech formou žluté samolepky . Právě tomu pomáhá žlutý kontejner určený pro třídění plastu. Jeho barvu těžko přehlédnete, žlutý kontejner je totiž přítomen v každé skupince . Kde žlutý kontejner najdu? Brno se může pochlubit hustou sítí barevných kontejnerů.


Najdete je skoro na každém rohu a můžete využít i naši online aplikaci. Jablonec na nový systém třídění odpadů.

PET lahve, ale i na směsné plasty . Zajišťujeme odvoz tříděného odpadu z měst a obcí. Svážíme papír, sklo a plasty ( spolu s nápojovými kartony a kovovými obaly). Kontejnery jsou umístěny: Stěžery – kontejnerů, ul. Pro sběr odpadu jsou určeny.


Místa: kontejnery na tříděný odpad nebo šatstvo 86x stanovišť po městě. Modrý- papír, žlutý plast, zvon na sklo, černý s oranžovým víkem- tetrapak, kontejner na. Informace týkající se modrých a žlutých kontejnerů platí také pro pytlový sběr odpadů realizovaný v Kylešovicích, Jaktaři a Kateřinkách. Dvě třetiny Čechů odpad třídí.


Nepovažují to za nijak složitou věc - do zelených kontejnerů patří sklo, do modrých papír a do žlutých plast. Jak správně třídit odpady v Hlučíně. PET láhve a plastové nádoby, sáčky, tašky fólie, plastové kelímky a krabičky . V Lidicích máme kontejnery na tyto odpady: Papír, kartony. Do nádob je třeba vhazovat jen ten . Lidé mohou do žlutých kontejnerů v Brně nově vhazovat veškeré použité plastové obaly. Tato změna přináší občanům jednodušší třídění . Obec Sychrov Navštivte naší obec, kde můžete navštívit například: Státní zámek Sychrov, Oranžerie, Ozdravovna Radostin, Historické skvosty . V ulicích našeho města jsou rozmístěny kontejnery na tříděný odpa které se od.


Na přelomu ledna a února budou občanům k dispozici žluté kontejnery na plast.

Budou mít speciální polep – patří sem navíc – plastové obaly z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky