pondělí 8. září 2014

Elektronický plašič holubů

Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač ( plašič ) holubů , špačků, vrabců, kosů, havranů, vran apod. Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače? Solární ultrazvukový plašič ptáků GARDIGO velmi účinné plašení.


Vysláním vysokofrekvenčních ultrazvukových vln zažene holuby , kosi, straky, vrabce i jiné . Pak právě pro Vás je určen tento moderní elektronický plašič ptáků.

Tento elektronický plašič ptáků věrně imituje křik dravých ptáků pomocí integrovaného zvukového obvodu a ta účinně a ekologicky odhání kosy, špačky a jiné . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Odpuzovač ptáků - elektronický plašič špačků. Poradíme, jak se zbavit holubů účinně pomocí různých plašičů a dalších metod jak. Weitech je určen zejména na holuby.


Bird Repel vydává zvláštní a zvuky, které jsou . Plašiče ptáků je možné použít . Mechanické i elektronické plašiče ptáků ocení zemědělci v období sklizně úrody, odháněče ptactva ochrání letištní plochy, fasády i kulturní památky.

Co jsem od té doby načetl, tak žádný plašič není na 1, nejlepší jsou asi ty pulzní, na typy, které vydávají nepřetržitý tón si dravci rychle zvykají. Interní zvukový generátor imitující křik dravců účinně odežene ptáky. Vestavěný fotosenzor automaticky vypne při setmění zařízení, aby nebyl rušen noční klid. Nabízíme kvalitně zpracované makety dravců včetně příslušenství. Elektronický zvukový odpuzovač ptáků s detektorem pohybu ptáků.


V sortimentu naleznete hrotový systém, plechové otočné siluety, chemické a elektronické. Prosím, zda má někdo návo jak udělat z PET lahví plašič na tyči na. Deramax – Bird – Ultrazvukový odpuzovač – plašič ptáků.


Kalif - holubi a ptáci 7ml. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže. Elektrický ohradník proti kunám a mývalům Kemo FG025Set. Zabrání v nalétávání ptactva, spolehlivé řešení.


Zvukový (zvuky dravců) plašič ptáků s čidlem pohybu. Trápí Vás špačci, kosi, vrabci, cholubi apod. Vašem sadě, vinici nebo na zahrádce?

Uživatelé si jej pořizují především proti holubům , kteří svými výkaly ničí majetek. Nesnášíme ty okřídlené krysy! A jejich odporné výkaly na našich balkónech nebo parapetech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky