úterý 9. září 2014

Zahradni stavby

Našim cílem je zákazníkovi naznačit jak by mohl jeho zahradní domek vypadat (s pomocí uvedených typových domků), ale. Nabízíme kvalitní produkty v kategorii Zahradní domky za výhodné ceny. Většinu zboží máme skladem, poskytujeme profesionální poradenství ke všem . Zahradní stavby patří k finančně náročným věcem, jejichž pořízení i umístění je vhodné dobře promyslet.


Pergolu, altán či letní kuchyň nebudete stěhovat!

Realizujeme drobné zahradní stavby , jako altány, zídky nebo pergoly. Drobné zahradní stavby zakomponujeme do zahrady tak, aby působili co nejpřirozeněji. Pec na pizzu byla mým snem tak dlouho, až jsem se rozhodl postavit si ji sám. VIDEO Zahradní jezírko bezesporu znamená vítaný vodní prvek v zahradě. Kdo však tuto vášeň chce postavit.


Rostliny nejen do chodníkových spár. Nebaví vás už neustálé odstraňování plevele z chodníkových spár?

Svou zahradu milujete, ale to ještě neznamená, že si . Zahradní domky, chatky, altány, garážová stání a přístřešky patří již neodmyslitelně k většině zahrad. Vyrobíme dřevostavbu podle. Už máte hezkou zahradu, ale stále v ní něco chybí? Prohlédněte si naši galerii obrázků a třeba zjistíte, že vám schází stinné místo na posezení . Stavíme kvalitní terasy, pergoly, zahradní stavby a dřevostavby.


Kovový zahradní domek antracit 65aeyz 2cmx1cm. Vkusně doplňují prostory okolo domů a svým architektonickým pojetím vhodně dotvářejí . Jedná se o realizace klasických doplňků od plotů, treláží, dřevěných . Pro vaše zahrady naše firma vyrábí zahradní domky, pergoly, dětské domečky či přístřešky na auto. Vítáme Vás na stránkách firmy IQ Konstrukt s. Tento web používá cookies.


Pokračováním v prohlížení těchto stránek bez změny nastavení cookies v prohlížeči souhlasíte s použitím informací. Ochrana dřevěného plotu, 11. Prostorný a elegantní zahradní domek Lisa.


Na každé zahradě by měl být krytý prostor, kde získáte útočiště v případě, že počasí zrovna nebude ideální.

Dodáváme dřevostavby - dřevěné zahradní domky, chaty a chatky, domky na nářadí, dřevníky, vrátnice, prodejní stánky, pergoly, altány, garáže a garážová stání . Zahradní domek je nejen praktickou, ale může být i DEKORATIVNÍ součástí zahradního . ZAHRADNÍ STAVBY : Jak maskovat zahradní domek. Spolupracujeme také se zahradním . Skladová dostupnost dle pobočky. Větší zahradní domek MANOR 6x5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky