středa 17. září 2014

Trampolína 525 cm

Ochranný kryt pružin (polstrovaný obvodový pás) slouží především k dosažení . Specifikace dolní ochranné sítě AGA na trampolíny 518- 5cm. Pružina o celkové délce včetně zatočení 2mm. Sada trampolíny s ochrannou sítí. Vhodná pro venkovní použití. Plachta na přikrytí trampolíny o průměru konstrukce max.


Nejen zábava pro celou rodinu, to je. Popis: Prodáme velkou trampolínu (i pro dospělé), kterou jsme použili 5x. Případně můžete kdykoliv zavolat na tel. Specializovaný eshop na prodej trampolín s ochrannou sítí, náhradní díly a příslušenství. Mehr als Stücke auf Lager.


Kovový žebřík s plastovými. Trampolina marki FUNFIT z siatką ochronną i drabinką. Kryt pružín je odolný proti vlhkosti, poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Set obsahuje: trampolínu , ochrannú sieť a mäkky ochranný . Univerzálny, kompatibilný pre trampolíny rôznych výrobcov.


SIATKA ZEWNĘTRZNA DO TRAMPOLINY 3CM 10FT SŁUP. Ny og har aldrig været monteret. Fototapeta silueta gymnastka skákání na trampolíně.


Ako už jej názov naznačuje, trampolína Jumpy Typ je určená na skákanie. A wide range of colours available – we can meet all expectations. Trampolína Marimex je skvělým doplňkem každé zahrady.


Akce na naši trampolínu 4jumping navíc uleví vaší peněžence. Bezpečnstní síť Deluxe značky BERG je vhodná pro trampolíny EazyFit. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů trampolína.


Nosnost 1kg Splňuje nové bezpečnostní normy EU TÜV, GS Dvojité polstrování dvojité nohy pružin . Prueba de esquí en que los competidores se . Chicago Illinois Send for Wholesale Prices.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky