středa 24. září 2014

Goji kustovnice čínská dávkování

Pokud se rozhodnete začít užívat Goji Berry, musíte mít jasno v dávkování. Přesné dávkování nebylo vědecky stanoveno, je však třeba chápat kustovnici jako . Dávkování kustovnice čínské je potřeba přizpůsobit problémům, jaké vás trápí. Denní dávka se může pohybovat kolem množství bobulí, v případě šťávy pak . Kustovnice čínská neboli goji patří mezi nejvýživnější plody na naší planetě. Její bobule obsahují šestkrát víc aminokyselin než včelí pyl, včetně .

Jak už říká název, pochází z Číny a tamní lidová medicína ji zná již staletí. Archiv ​Plody Goji neboli kustovnice čínské mají průměr dva až tři centimetry a mají štiplavou sladkokyselou chuť. Většina komerčně dostupných plodů goji se pěstuje . Jak je to však s nadměrnou konzumací goji a neměli . Goji , neboli kustovnice čínská , má velmi příznivé účinky na lidské zdraví a nezanedbatelným. Neexistuje žádné vědecky stanovené dávkování této plodiny. Goji kustovnice čínská je ovoce, které dokáže, podobně jako i jiné plody, při pravidelném užívání podpořit vaše zdraví a dokonce i léčit.


Jaká je denní dávka kustovnice čínské neboli goji berries, která je vynikajícím zdrojem vitaminů pro děti i dospělé? Pokud se ovšem rozhodnete k užívání Goji Berry, je potřeba, abyste si ujasnili její dávkování.

Ačkoli postup jejího dávkování nebyl vědecky nijak stanoven, je ji . Nepřekračujte doporučené dávkování. Tato zázračná potravina totiž pomáhá zhubnout a . Je to jednak doplněk stravy, jednak lék. Goji je mezinárodní název pro sušené plody kustovnice čínské. V Číně se kustovnice se používá jako omlazující ovoce - které slouží jako prevence proti civilizačním. Diskuse na téma Goji - kustovnice čínská.


K plodům kustovnice čínské se váže také jedna legenda o Li Quing Yuenovi. DDD (Doporučená Denní Dávka ) Goji je – 45g, což odpovídá . Goji , denní dávka 20–sušených plodů, vhodné do jogurtů a . Jedná se o velice silný a účinný antioxidant, který pomáhá předcházet . Goji jsou sušené plody kustovnice čínské a jsou jedním z nejbohatších. Kustovnici čínskou a Super Lecitin užívám už delší dobu po malých dávkách.


V podstatě záleží na vaší chuti. Goji můžete dávkovat podle sebe, neměli byste však překročit 100g za den. Zvaná také Goji (čti Godži) pochází z Asi, zejména z oblastí Číny, Koreje, Japonska, Tibetu.


Doporučená denní dávka goji jako u většiny potravin nebyla stanovena. Doporučené denní dávkování pro dospělé osoby jsou asi dvě hrstky bobulí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky