úterý 30. září 2014

Plašička kun do auta

Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač ( plašič ) kun a hlodavců do auta ? Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače? Odpudzovač kún do auta ultrazvukový HM( plašič ) Účinná ochrana proti kunám, ktoré spôsobujú škody na elektroinštalácii a iných častiach vozidla. Kemo M100N odpuzovač kun ultrazvukový.


Plašič kun a hlodavců do auta na baterie - LAS Germany.

Přístroj se montuje do motorového. Kuna do auta leze jinudy než předtím, a pohybuje se jen tam, kde již není ultrazvukový signál. Instaloval jsem plašičku do motorového prostoru, do.


Deramax Auto ultrazvukový plašič kun a hlodavců do auta. Kč - 9Kč v obchodechPorovnat ceny . NOVINKA od NĚMECKÉ firmy LAS ! Jak na kuny - plašič odpuzovač kun , . Germany, funkce na bázi ultra vysokých tónových impulzů, .

Proto doporučujeme instalovat plašič na myši či plašič na kuny do Vašeho. Eshop Vám k tomuto produktu věnuje běžnou 9V baterii zdarma . DERAMAX - AUTO ultrazvukový odpuzovač kun do auta na 9V baterii. Autem na lyže do Francie a Švýcarska V dnešním závěrečném díle našeho . Tento odpuzovač kun a hlodavců je určen k ochraně automobilů,.


Ultrazvukový odpuzovač- plašič kun a hlodavců pro automobily, zemědělské stroje, karavany, lodě apod. Odpuzovač škůdců s bateriovým napájením. Spolehlivě chrání vozidla před škůdci, kteří překusují kabely v motoru.


Vám za Vaši důvěru a za nákup odpuzovače kun do auta. Použití: K zahánění kun z prostoru motoru osobních a nákladních vozidel, kde tato zvířata . Jak vyplývá z názvu tohoto přístroje, Deramax‐Auto je odpuzovač hlodavců a kun do auta , . Toto zařízení Vám poslouží k ekologickému odhánění kun z . Elektronický plašič kun do automobilu. Máte problém s kunou ve vozidle? Bojíte překousaných kabelů?


Generuje agresivní ultrazvuk se . Díky našemu plašiči nemusíte!

Tento vysoko kvalitný prístroj - odpudzovač kún do automobilov, odpudzovač kún do auta odpudzuje z vášho automobilu votrelca kunu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky