pondělí 22. září 2014

Vodoměrná šachta pojezdová

Typové vodoměrné šachty se vyrábí jako pochůzné samonosné nebo jako objekty určené k obetonování, které je možno umístit do pojezdové plochy. Pro shromažďování dešťové vody nabízíme podzemní plastové nádrže, které lze snadno napojit například na dešťovou kanalizaci, případně drenážní systémy. Použití Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako komory pro osazení vodoměrů a jiných armatur.


Jedná se o podzemní komory, které jsou zpravidla . Vodoměrné šachty - samonosné a pojezdové šachty.

Celkové obetonování se provádí v případě osazení v pojezdových místech- vjezd do garáže. Dobrý den, v projektu novostavby mám vodoměrnou šachtu. Při osazení šachty v pojezdové dráze automobilů, nebo jinak více namáhané . Vám ji po domluvě můžeme upravit na pojezdovou.


Názvem MODULO se označuje řada kompaktních vodoměrných šachet obdélníkového tvaru, určených k zabudování až vodoměrů stavební délky 1mm . Dodáváme betonové a plastové vodoměrné šachty. Betonové šachty dodáváme .

Jsou konstruovány pro pochůzné a pojezdové zatížení. VODOMĚRNÁ ŠACHTA – SAMONOSNÁ SKRUŽENÁ. BEZ výrobní doúpravy instalována v místě s výskytem spodní vody a dalším zatížením ( pojezdové ). Výhoda výstavby šachet z betonových prefabrikátů je ve zkrácení výstavby oproti monolitickým šachtám zhotovovaným na stavbách,. Je řešením pro rodinné domy s vodoměrem mimo dům a pro . Domovní vodoměrná šachta je určena k napojení vodovodní přípojky objektu k. Usazení šachty v pojezdové nebo pěší dráze.


Galerie realizací námi vyrobených vodoměrných a revizních šachet. Pokud je šachta umístněna v pojezdovém pásu je nutno jí obetonovat a . Informace o vodoměrných šachtách pro zájemce o vodovodní přípojku. V pojezdovém pásmu sílu a druh zakrytí stropu šachty určí projektant dané stavby . Kanalizační šachta (KŠ) umožňuje napojení kanalizačních přípojek z různých směrů na.


Pokud by měla být šachta použita do pojezdových ploch. Pojezdové vodoměrné šachty – pouze výjimečně (např. vjezd k domku). Systémy tlakové kanalizace nabízíme v nejvyšší možné kvalitě, a to v kombinaci NEREZ x PLAST, které v agresivním prostředí zabraňují korozi materiálu a .

V případě umístění v místě pojezdové komunikaci nebo vjezdu do garáže nutno . Plastové nádrže, jímky, vodoměrné šachty - KELLNER CZ s. Na přání vyrobíme i atypické vodoměrné šachty. Montážní návod pro samonosnou vodoměrnou šachtu. Přesné zaměření bazénové jímky, vodoměrné šachty a dalších prvků, stejně. SL 13 vodoměrná šachta , 7 8. V pochozím provedení je možné použít plastové poklopy, pojezdové varianty vyžadují .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky