čtvrtek 8. ledna 2015

Agrostis trávníky

Tvoříme travní směsi pro okrasné, rekreační i hřišťové účely. Díky travnímu osivu od nás se trávníky vyznačují odolností, snadnou údržbou a jako bonus i skvěle . Travní osivo pro zakládání luk, zahradních trávníků , hřišť, pastvin aj. Nabízíme travní směsi, květnaté louky, osivo, hnojiva, přípravky na ochranu rostlin, trvalky, okrasné trávy.


Obcho poradenství a výzkum. Nabízíme travní osivo, květnaté louky, hnojiva, přípravky na ochranu rostlin, geotextilie, dekorativní kameny, trvalky, okrasné .

Změny a události ve společnosti. Právní forma: společnost s ručením omezeným. Prodej osiv, hnojiv, přípravků . Dále trávníková hnojiva, přípravky na ochranu rostlin,.


Návrhy a realizace zahrad. Agrostis Trávníky , Rousínov - Slavíkovice , Jihomoravký Kraj, Czech Republic. Prodáváme vertikutátory, rozmetadla, sekačky, secí a . Připojte se na LinkedIn - je to zdarma! Využijte své profesní sítě a podívejte se, koho znáte ve .

Jsme specialisté v prodeji produktů a služeb pro pěstitele trávníků. Vyberte si z aktuální nabídky zaměstnání a volných míst. Predaj zmesí na zatrávňovanie - okrasné, rekreačné, golfové, lúčne. Hnojivá a záhradná technika. Do čeledi trav (Poaceae) se na celé Zemi zahrnuje kolem tisíc druhů, z nichž se na území našeho státu vyskytuje necelých 240.


Základní dotazy do RS, Všechny smlouvy, kde se Agrostis. Hlavní náplní naší práce je všestranná pomoc českým trávníkářům – zahradníkům, správcům . Type of company, Head Office. Isodur nebo polymerním obalem. Již neaktuální pracovní místa.


Travobylinná směs Bylinný trávník 1kg. Kvalifikovaný pracovník v péči o zeleň. Zakládání trávníků a péče o trávníky. Její identifikační číslo je. Požadovaná profese, Účetní všeobecní.


Pracovněprávní vztah, HPP. Směnnost, Jednosměnný provoz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky