pátek 9. ledna 2015

Motokáry teplice

EVOje považován za nový standard v oblasti motokár. Po celém světě nenapodobitelná GS certifikace je důkazem záruky a kvality. Důraz je kladen na bezpečnost zákazníka. Vnitřek haly je bez podpěrných sloupů uprostřed okruhu.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Wasabi Kart Arena, CMKARTING, Kart Centrum,.

Kdo bude mít samé jedničky, má desetiminutovou jízdu v dětské motokáře zdarma. Máme pro vás připraveny tři dětské motokáry a pro ty nejlepší bude možné vyzkoušet si i čtvrtou, ta je ale závodní a jela i několik závodů. Přijďte k nám na bowling nebo motokáry za jakéhokoliv počasí.


Užijte si s námi jízdu na motokárách ! V teplické čtvrti Trnovany roste naproti budově okresního policejního ředitelství nová sportovní dráha pro motokáry. Lidé žijící v bezprostředním . Typ akce: sport, aktivní vyžití.

Provozování motokárového okruhu o délce 4m včetně půjčovny i dětských motokár. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na . Najděte skvělou zábavu pro vaši akci snadno a rychle. Srovnejte nabídky, šetřete čas i peníze. Chtěl bych Vám všem připomenout,že 17.


Obchody známých světových značek, hypermarket Albert, dětský . Tímto bych chtěl poděkovat spol. Známe výherce soutěže o motokáry. Cena: Detská motokára ( HP) min. Václav Šafář opět v top ten v italském mistrovství motokár easykart. Motokára pre dvoch ( HP) min.


Zhruba šest set metrů dlouhá a zastřešená dráha pro motokáry vzniká v teplické městské části Trnovany. Lidé, žijící jen několik stovek metrů od . Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska.

Pro výraz motokáry teplice jsme našli výsledků na vyhledávači slev Skrz. Restaurace je také velmi vhodná k větším oslavám, mají . V rámci přechodného období proběhla soutěž v bowlingu. Vyhrála Míša Rehnová 1bodů, druhý skončil . Teplice , bowling a motokáry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky