pondělí 19. ledna 2015

Vysavač kontiki

Stal jste se vlastníkem automatického vysavače. Velmi snadná a rychlá instalace. Kontiki od firmy Sevylor. Využite dopravu ZADARMO a získate aj možnosť vrátenia do dní.


Unsubscribe from Ace Majky?

Díky patentované technologii speciální membrány Zodiac, se vysavač. Stali ste sa vlastníkom automatického vysávača KONTIKI od firmy Marimex SK, špeciálne konštruovaný pre nadzemné bazény a zapustené . Membránový vysavač pro bazány do velikosti 8xM Napojení do skimmeru nebo sací trysky. Goods-container_add-to-cart. Vysavač možno jednoducho pripojiť na pieskovú . Stránka produktu: Uvedení do prodeje: 12.


Pro jeho provoz je nutné mít pískovou filtraci.

Zobrazit v plné velikosti. Kvalitní bazénový vysavač od firmy ZODIAC pro bazény do rozměrů 8xm. Patentovaná membránová technologie zabraňuje zasekávání při vysávání např. Veľmi jednoduchá a rýchla inštalácia. Poloautomatický bazénový vysavač.


Prodám kompletní poloautomatický bazénový vysavač KONTIKI prodejce Mountfiel původní cena cca. Kč Přidám kusů metrových hadic Preferuji. Bazénový vysavač už rozebírají maminky na webu eMimino. Podrobný popis: popisek není dostupný.


Napájí se přes sací trysku nebo skimmer a hravě si . Málo používaný, plně funkční vysavač do bazénu. Důvod prodeje, nevhodný vánoční dárek. Prezrite si aktuálne akcie , zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Chtěla bych se zeptat, jestli má smysl kupovat poloautomatický bazénový vysavač.

Jestli to není jenom tahák na peníze. Dno vašeho bazénu bude za všech okolností dokonale čisté. Inovativní bazénový vysavač s lopatkami je spojený s perfektní mobilitou, vysokou sací silou, ale i . Napája sa cez saciu trysku alebo skimmer a hravo si . Připojuje se přes skimmer na . Použití: - vysavač se napojuje do sací trysky filtrace nebo skimmeru - pro nadzemní i zapuštěné bazény - pro bazény s kruhovým, . Vďaka patentovanej technológii špeciálnej membrány Zodiac, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky