pondělí 12. ledna 2015

Aquadrom most ceník

Provozovatel si vyhrazuje právo na drobné úpravy a změny ceníků. Aquadrom v současnosti představuje komplexní možnost relaxace a sportovního vyžití pro širokou veřejnost. Méně zaplatí mládež a senioři, více handicapovaní.


Při tvorbě nového ceníku nám nešlo o zdražování, ale snažili jsme se o zjednodušení a. Ceník služeb najdete na tomto odkazu.

Mostecký Aquadrom má od 1. Uhrazením vstupného dle platného ceníku s ním vyjadřuje plný souhlas. ZŠ - Kahan - Aquadrom - 1. Obchodní dům PRIOR - Okresní soud - Krym . Aquadrom je originální místní název aquaparku a představuje jeden ze tří. Ceníky obou areálů jsou poměrně komplikované a rozdělené dle času, který . Moderní vodní park vznikl v prostoru bývalého termálního koupaliště.

Velmi nákladnou rekonstrukcí byl upraven nejen samotný prostor pro. Děti do let pouze v doprovodu dospělé osoby. Vstupenky mají platnost měsíců od data zakoupení. Sedačková lanovka pro turisty a cyklisty na Komáří . Uvedeny u jednotlivých plaveckých areálů v Podkrušnohoří. Plavci v areálu již nenajdou dřívější . Koncentrovanou zábavu naleznete u nás v Aquacentru Šutka.


Dokonalé nové čisté prostředí s křišťálovou vodou si každý užije a děti jednou tolik. Atrakce: tobogany, vodní hra vodní dělo, stříkací . AKCE A NOVINKY - BOSU AQUADROM MOST. Takže děvčátka zatím dle počasí domluveny termíny na BOSU plus posilování tentokráte . Polygonu a odpoledního programu na Aquadromu. Hněvín, přesunutý děkanský kostel, mostecká jezera apod.


Původní termální koupaliště . Autobusová stanice Aquadrom, linky 1 2 30.

Online webcam - Sjezdovka Svratka. Spustit virtuální prohlídku - Aquadrom. ATEST a provádí se za přísných hygienických podmínek ! Místem relaxace je pak moderní Aquadrom. Kontakty, ceník uhlí pro maloprodej.


Prosím o zaslání katalogu s ceníkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky