čtvrtek 29. ledna 2015

Betonové lavičky

Vyrábíme a prodáváme parkové lavičky, venkovní betonové lavičky , litinové lavičky, lavičky z recykl plastu, odpadkové koše, venkovní betonové koše a jiné . Betonové lavičky s platovými prkny to splňují. Mohou být zapuštěny v zemi nebo v betonové dlažbě. Snesou déšť, slunce a sníh. Jsou prakticky nezničitelné.


Sortiment laviček je určen do zahrad a pro pěší zóny na veřejných prostranstvích.

Vyrábíme betonové lavičky vysoce odolné vůči nepříznivým vlivům počasí a vandalům. Nakupte v eshopu betonové parkové lavičky , kovové parkové lavičky a litinové parkové lavičky za skvělé ceny. ADVAS patří mezi tradiční české výrobce . Parkové betonové lavičky jsou nedílnou součástí městského mobiliáře.


V současné době si je tedy lze pořídit v mnoha variantách. Nabízíme betonové lavičky se sedákem a opěrákem ze smrkových prken. Výběr barev prken z několika odstínů.


Celobetonová lavička je vyrobena z vysoce pevnostního betonu, bez nároku na údržbu.

Výroba a predaj parkových laviček , odpadkových košov. Součástí dodávky byly betonové parkové lavičky. Prkna lavičky jsou z recyklovaného plastu o síle mm.


Lavička ECONOMY SC bez opěradla. Plastová prkna lavičky jsou dodávány pouze. Betónová lavička s operadlom - s úpravou betónu. Ponúkame betónové lavičky so sedákom a operadlom zo smrekových dosák.


Výber farieb dosiek z niekoľkých odtieňov. Společnost Kovo-ART Poděbrady s. Zobrazení všech výsledků. Výchozí třídění, Seřadit podle oblíbenosti . Vyrábame betónové lavičky vysoko odolné voči nepriaznivým vplyvom počasia a vandalom. Vyrábíme lavičky pro veřejné prostory - do parků měst, a komerčních prostor.


Parkové lavičky vyrábíme především z oceli, hliníkových slitin, litiny. S nimi na lentilky chodí i jejich rodiče a zejména maminky s babičkami začaly hned diskutovat, proč mají lavičky pouze povrchovou betonovou. Zábradlí betonové s trubkou, stavebnice, H0. Exteriérové betónové lavičky s drevenými latami sú určené do odpočinkových zón ako sú napríklad mestské a obecné parky, námestia, autobusové zastávky a.

Zahradní lavička s opěradlem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky