pátek 30. ledna 2015

Kovové ploty a brány

Kovové ploty - prodej a montáž kovových plotů , Kovové ploty. V nabídce naleznete dvoukřídlové brány a posuvné brány vždy s variantou elektrického pohonu. Kované ploty jsou v dnešní době stále více moderní a žadáné. Plotové dílce, sloupky, vchodové branky a vjezdové brány spolu tvoří jednotně sladěný systém oplocení.


Jsou vyrobeny z plných nebo dutých ocelových profilů.

Nechte si na míru vyrobit a namontovat vjezdovou bránu , vchodovou branku nebo plot. Dodáváme po celé ČR se zárukou let. Ceník plotů, kovových plotů , kovových branek, kovových bran.


Následující ceny na brány , branky, plotová pole, sloupky jsou na standardní modely. Vjezdové brány křídlové, samonosné posuvné, kované a kovové ploty. Servis a prodej Wisniowski, Hormann. Kovové nebo kované plotové pole s patřičnou povrchovou úpravou vyniká především oproti dřevěným plotům svou dlouhou životností a .

Kované oplocení, kovový plot - realizace Havířov. Samonosná, nesesená vjezdová brána s kovanou výplní. Dále nabízíme kované brány s pojezdem - brány kované posuvné. Kované a kovové ploty rozdělujeme do pěti kategorií. Bezúdržbové kovové ploty vyrábíme a montujeme pro všechny typy budov, jako.


Ucelený systém kovového oplocení zahrnuje plotová pole, brány křídlové a . Modelové řady kovových plotů PREMIUPlotová pole, brány a branky nabízíme v různých modelech. Pole lze pomocí montážních sad jednoduše kotvit do . U starých plotů zabezpečujeme jejich demontáž a odvoz. Ploty , brány a zábradlí nabízíme včetně montáže. Brány můžeme navíc doplnit elektrickým otevíráním. PILEG do kovového sloupku.


Kotva a závěs pro montáž branky a brány do zděných sloupků Zn. Vyrábíme pro Vás ploty , brány a branky v tradičním i moderním provedení, celokovové i kombinované se dřevem. Vyrábíme kovové ploty , vjezdové brány , vstupní branky, mříže a další výrobky.


Naší specialitou jsou originální výrobky jako např.

Potřebujete vyřešit oplocení nové nemovitosti nebo nahradit starý nevyhovující plot novým kovovým plotem? Internetový obchod s nabídkou plotového materiálu. Nabízíme pletiva, sloupky, brány a branky, vzpěry, plastové a dřevěné plotovky, plotové zástěny, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky