pátek 23. ledna 2015

Pohony pro posuvné brány

Epohony to jsou Kvalitní a levné pohony bran. Nabízíme pohony křídlových a posuvných bran a jejich příslušenství. Nabízíme montáže pohonů , výrobu konstrukcí pro posuvné a křídlové brány. Každá posuvná brána si zaslouží svůj pohon. Pohony posuvných bran od AZ Pohony.


Kompletní akční set se silným pohonem pro posuvnou bránu.

Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány. Spolehlivost, tichý chod a bezpečnost. Nízké ceny od přímého dovozce! Pohon pro jakoukoliv posuvnou bránu. MR1R plastová hřebenová lišta pro pohony posuvné brány 1m.


Sady pohonů a kování pro samonosné posuvné vjezdové brány i pro kolejnicové posuvné brány. POHONY PRO POSUVNÉ A KŘÍDLOVÉ BRÁNY A GARÁŽOVÁ VRATA. Montáž a prodej pro pohony posuvných a křídlových bran, garážové pohony vrat, kování pro brány , dálkové ovládání na brány a vrata, automatické závory.

Charakteristika pohonu : Praktický: zabudovaná řídící jednotka je připojena pomocí jednoduchého konektoru . Stavbu posuvných bran jsme přenesli na novou úroveň. Sestavte si vlastní bránu a vyberte si vhodný pohon – z pohodlí domova a za skvělé ceny. Představujeme Vám kompletní pohonový set Ks pohonem MARANTEC COMFORT 8určený pro automatizaci privátní a menší průmyslové posuvné brány.


K plné automatizaci posuvných garážových bran dodáváme soupravy pohonů, které standardně obsahují motor s řídící jednotku,. Je rovněž použitelný na většinu posuvných bran. NovoGate představuje bezpochyby budoucnost pohonů pro posuvné brány pro občanské výstavby. Teprve s dálkově ovládanými pohony posuvných bran je vjezdová brána komfortní. Pro vaši novou vjezdovou bránu nebo k dodatečnému . Automatické pohony pro samonosné brány privátní i průmyslové.


Elektromechanický pohon pro posuvné brány do hmotnosti 4kg JUNIOR 6- kompletní sada . Pro automatizaci bran používáme pohony KINGgates a Somfy. Bránové pohony v naší nabídce se dělí na pohony pro posuvné brány a pohony pro křídlové . Nenašli jste co jste hledali? Naše nabídka pohonů je tak obsáhlá, že není možné ji v e-shopu celou obsáhnout. Rozdělení pohonů FAAC pro pojezdové a samonosné posuvné brány podle použití a hmotnosti bran.


Provádíme prodej, montáž a servis pohonů pro posuvné brány a pohonů křídlová vrata od téměř všech značek dostupných na českém trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky