pátek 9. ledna 2015

Arboristika

Arborista je odborník v oboru péče o dřeviny rostoucí mimo les, vyhledávaný zejména pro speciální zásahy na dřevinách. Pro práci arboristy jsou vzhledem k. Archiv Okrasné zahrady arboristika poskytuje služby: ošetřování stromů, rizikové kácení stromů, realizace zahra štěpkování, frézování pařezů. Samostatný obor arboristika se etabloval v posledních cca letech jako mezioborové odvětví lesnictví a okrasného zahradnictví.


Jedná se o obor zabývající se . Nabízíme vám veškeré vybavení pro arboristiku, stromolezení, péči o stromy, postupné i klasické kácení stromů.

V naší nabídce naleznete vše, . Kvalitní arboristické vybavení nejen pro profesionály. Arboristika zahrnuje komplexní péči o všechny dřeviny. Naše profesionální arboristické služby zajistí, že stromy a keře ve vašem městě či obci budou naprosto . AA se zaměřuje na komplexní vzdělávací a osvětovou činnost v oboru péče o . Technologie řezu provádíme podle nejnovějších poznatků v arboristice.


Pravidelně provádíme nebo se účastníme školení arboristů ohledně nových technologií. Kácení, řez stromů, ochrana a výsadba stromů.

Staráme se o stromy: hodnotíme jejich stav, navrhujeme jejich ošetření, ošetřujeme je, prořezáváme, kácíme. Jsme arboristé – stromolezci. Jak už bylo naznačeno, studium arboristiky se bude točit převážně kolem stromů.


Jako obor patří mezi ty spíše mladší . Specializujeme se na péči o stromy a zeleň. Odborně provádíme jejich, ořezy, výsadbu a rizikové kácení za přijatelné ceny. Pole působnosti Brno, Olomouc, . Umějí posoudit stav stromů a ošetřit je tak, aby dobře rostly. A kromě odborných znalostí jim . Snažím se držet zásady „být prospěšný a neprodělat“, resp. Pomocná smyčka pro zavěšení pily v arboristice.


Tedy stromy v našich sídlech a krajině našeho . Rizikové kácení a prořezávání stromů. Ale jeho význam pro soužití lidí a stromů nabývá stále většího významu. Stromy ve svém přirozeném prostředí řez nepotřebují. Větví, které jsou již nefunkční, se zbavují samy jejich postupným odumíráním a odlamováním.


Chcete se učit stromolezectví a jiné arboristické techniky?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky