středa 21. ledna 2015

Vířivka praha sleva

Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Sladké chvíle ve dvou: sauna a vířivka se sektem. Sauna a vířivka pro dva za 3Kč místo 6Kč! Dvě hodiny relaxace a pohody s malou lahví.


Až sleva na permanentku do vertikálního solária ve Studiu Hugo.

Sdílet Sdílet na facebook Odkaz na slevu. Užijte si HODINY plné odpočinku v PRIVÁTNÍ VÍŘIVCE za skvělých 4Kč! Exkluzivní nabídka se slevou , skvělý dárek pro dva! Až minut v nejčistší privátní vířivce pro dva v luxusním SPA. Praha - Kolovraty a autobusu.


Naše vířivky MyLineSpa Vám přinesou skvělý wellness zážitek za vynikající cenu. Vířivky MyLineSpa - NYNÍ SLEVA !

Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně. Luxusní a jedinečné ubytování pro náročné, vlastní vířivka s hydromasážním systémem. Vložte promo kód „Hoffmeister“ pro slevu. Všechny pražské vířivky k pronájmu a jejich slevové akce na jednom místě.


Objednání doplňkových služeb. Zdarma možnost brzkého ubytování (závisí na dostupnosti v den příjezdu). Nakupte vířívka na pokoji se slevou a udělejte radost nejen vašim blízkým,. Neomezené jídlo a pití, wellness se saunou a venkovní vířivkou 3. Nebo přijďte jen tak relaxovat v privátní vířivce a infrasauně v. Pozor: tato akce je omezena jen do 30.


Hotel je umístěný v klidném prostředí městské části Praha – Karlín. Pro tyto účely je Vám k dispozici hotelové relaxační centrum se saunou a vířivkou. Pak se vám bude hodit i volný vstup do fitness a sleva na další wellness procedury.


Chcete prožít luxusní víkend plný odpočinku? Samui Spa, kde je pro vás připraveno saunování i lenošení ve vířivce.

Jediný saunový svět umístěný v přírodě a přitom takřka v centru Prahy ! Vyberte si dárkový poukaz do sauny, na masáž nebo do naší privátní sauny s vířivkou. Privátní wellness v hotelu Donatello se saunou, vířivkou v relaxačním prostředí ideálním pro romantické chvíle ve dvou. Wellness Spa Praha - luxusní relax v centru Prahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky