pátek 23. ledna 2015

Zastřešení terasy posuvné

Nabídka modelů posuvných zastřešení terasy CORSO od české společnosti ALUKOV a. Jistě znáte situace, kdy vám silný vítr nebo déšť překazí posezení s přátely na terase nebo balkoně. Tomu je však díky posuvnému zastřešení. Pergoly s posuvnou střechou jsou moderním typem zastřešení terasy. Nepromokavá třívrstvá PVC látka Vás ochrání před sluncem a deštěm.


Chcete na terase pobývat celoročně?

Posuvné zastřešení terasy je přesně pro vás. Dovoluje libovolné otevření prostoru, volbu materiálu výplně stěn a dekoru. Tam, kde končí zastřešení teras , SKYTRIUM začíná. Pokud máte terasu, jistě to znáte. V létě je moc velké horko, abyste si v poledne vychutnali oběd na . Paní Ivana z Chrudimi měla stejné přání a splnila si ho pořízením posuvného zastřešení terasy , které ji umožňuje užívat si volný čas s rodinou v . Zastřešení terasy , které posunutím otevřete slunci a čerstvému vzduchu.


Kvalitní posuvná konstrukce zastřešení z hliníkových profilů a polykarbonátu nebo . Terrazza s posuvnými otočnými skly.

Zakázková výroba zastřešení teras dle přání zákazníka. Maximální variabilita vyřeší výkyvy počasí, a z terasy se tak může prakticky stát . Nejelegantnějším, ovšem také nejnákladnějším řešením zasklených teras je posuvné zastřešení , kdy několik skleněných dílů se posouvá po . Skytrium od společnosti Albixon je unikátní řešení pro Vaši terasu či zimní zahradu – zastřešení terasy s možností otevírání všech modulů nezávisle na sobě. Máte u domu terasu , kterou byste chtěli obývat po celý rok, a ne jen za příznivého počasí?


Možná jste již přemýšleli o posuvném zastřešení , . ZASTŘEŠENÍ TERAS - SOLARLUX to jsou certifikované variabilní. CORSO, bazénů a vířivých van a na stavebních veletrzích BRNO bude prezentovat velmi . Kompletní posuvné zastřešení terasy aneb hejblata, šoupejte se. Pergolovou konstrukci ke zdi nebo samostatně stojící altán Pergotenda lze libovolně poskládat . U terasy se nemusí jednat jen o pohyblivou střechu.


Jak posuvné tak i pevné zastřešení terasy vám umožní využít její potenciál i během nepříznivého počasí a zhodnotit tak investice, které jste do terasy vložili. Podívejte se na pergoly, které ochrání terasu před ostrým sluncem, větrem a deštěm. Ideální je o zastřešení terasy přemýšlet rovnou při stavbě pergoly - mimo jiné kvůli.


Výhodné je proto zvolit posuvný systém, například rolety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky