čtvrtek 15. ledna 2015

Trampolina 140 cm

Při její výrobě byl hlavní důraz kladen na maximální odolnost. U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své . Set obsahuje trampolínu s menším odskokem a . Robustní konstrukce a vysoký odrazový výkon jsou zárukou kvalitního sportovního vyžití.

Speciálně navržená pro děti a jejich bezpečnou zábavu. Ideální do dětských pokojíčků. Trampolína inSPORTline 1cm. Rám trampolíny je zhotoven z vysoce . Pri jej výrobe bol hlavný dôraz kladený na maximálnu . Zahradní trampolína s ochrannou sítí o vnějším průměru 1cm. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela.


Její detail si můžete prohlédnout níže.

Možnost použití je v tělocvičnách nebo i doma. Přitom je jednoduše složitelná a rozložitelná bez nutnosti použití . Hmotnost trampolíny : kg. Skládací trampolína 1cm. Náhrada venkovních trampolín do bytu. Popis: Slozena jednou pouzita tak 3krat 13kg ditetem.


Robustná konštrukcia a vysoký odrazový výkon sú zárukou kvalitného športového vyžitia. Kvalitní a oblíbená trampolína Gbez ochranné sítě se stane okamžitě hitem vaší domácnosti. Skákání na této vnitřní trampolíně je skvělá zábava nejen pro . Produkt je skladem u Vás za dny. Hi Ten ocelová konstrukce - trampolínu lze . Velmi oblíbená a kvalitní trampolína , která se stane ihned hitem Vašeho domova!


TRAMPOLÍNA BEZ OCHRANNEJ SIETE 140CM. Spevnená oceľová konštrukcia s obojstranným galvanizovaním zaručuje odolnosť voči mechanickému . Zpevněná ocelová konstrukce. Bezplatná inzercia, trampolina 1predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Oblíbená cvičební pomůcka je nenáročná na prostor. Skladování je možné v rozloženém stavu po odšroubování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky