středa 14. ledna 2015

Kärcher k 5

Ideální pro pravidelné čištění středně silných . Vysokotlaký čistič s rychlostí čistění až metrů čtvrečných za hodinu. Vhodný pro středně znečištěné venkovní povrchy. When it comes to cleaning your car, your patio, bikes or driveway, few things get the job done as well as a. Včetně Home Kitu s čističem .

Slibuje, že si bravurně poradí se . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . W a čističem ploch T 250 . Delší životnost díky vodou chlazenému motoru. We supply trade quality DIY and home improvement products at great low . Odstráni špinu z kamenných múrov, bicyklov alebo prinesie úžasný lesk vášmu autu. This lance can produce up to.

Water Flow Rate: 5l per hour. Vysokotlakový čistič Kärcher Ks vodou chladeným motorom je vhodný pre príležitostné použitie na stredne hrubé nečistoty napr. Pressure: 1bar pressure. Paramery stroje: Pacovní tlak: - 1bar. Klasickými objekty čištění.


Free delivery and returns on all eligible orders. Popis: Jedná se o zcela nový, nepoužity . Další slevy úklidových spotřebičů na Kupi. Vario Power pracovní nástavec a rotační tryska hliníkové.


Full Control vodou chlazený motor. Stupeň tlaku se nastavuje na pracovním . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kärcher KHochdruckreiniger Preise vergleichen und günstig kaufen bei idealo.


Stroj sa ideálne hodí na pravidelné používanie okolo domu na stredne silné znečistenie. Vrátane súpravy Home Kit s plošným .

Shop Power Tools at Karcher - Dubai. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny . Hľadáte pomocníka, ktorý si poradí aj s odolnejšími nečistotami a náročnejšími povrchmi? The patented induction motor . Same Day delivery days a week £3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky