pátek 30. ledna 2015

Markýza segno

Tuto markýzu lze montovat . Je možné si vybrat z různých způsobů ovládání a to např. Kazetová markýza SEGNO zastíní vaši terasu, balkón, venkovní posezení i. Naše nejnovější kazetová markýza Segno získává veliký ohlas. Zákazník požadoval jednoduchý desing a funkčnost.


Segno představuje novinku v nabídce kazetových markýz.

SEGNO představuje novinku v nabídce kazetových markýz. Funkcionalistický, čistý tvar kazety předurčuje tuto markýzu pro umístění na fasádách moderních . Design je dílem italských . Uzavřená kazeta působí na budově elegantním vzhledem a pohledově neruší fasádu domu. To vše nabízí kazetové markýzy, které v poslední době získávají stále větší oblibu.


Tou nejlepší volbou je kazetová markýza Segno , která vyniká svým . Segno je perfektním doplňkem pro každý balkón i terasu. Bohatý výběr barev, doplňků i způsobů ovládání.

Hledáte markýzu, která bude slušet modernímu rodinnému domu? Tato stránka je zaměřená na markýzy a pergoly v naší nabídce. Plný sortiment STRMAT zahrnuje vše od předních českých výrobců i evropských špiček pro . Stínící technika Prostějov. Ostré hrany boxu jsou doplněny podélnými prolisy a celá konstrukce . Velice čistý a elegantní design kazety předurčuje tuto . Hranatá konstrukce s drážkami se mimořádně dobře hodí k podobně laděným budovám, kde by oblé tvary . Markýzy s originálním designem. Vybírat můžete z modelů Scrigno, Segno nebo Kaseta.


Kazetové markýzy - funkční a zároveň estetické. SEGNO ,, venkovní žaluzie Za sekční garážové vrata. V oblasti chodu markýzy (zasunutí a vysunutí) se nesmí nalézat žádné předměty!


Vyberte si ze široké nabídky markýz s klikovým nebo motorovým pohonem. Při stavbě domu nebo montáži oken nezapomeňte na venkovní rolety, které nejen že. Tato markýza z italských komponentů je vhodná pro terasy rodinných domů,.


Sklon markýzy by měl být minimálně 14°, a to kvůli odtoku vody při dešti. K moderním domům se hodí např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky