pondělí 19. ledna 2015

Bazén marimex tampa 3 66 x 0 91 m

Koupání ve vlastním bazénu si může dopřát opravdu každý. Stačí pouze nafouknout horní límec a bazén. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Bazén Marimex TAMPA 66xm bez filtrace.


Produkt není na pobočce skladem.

Bazén s nafukovacím prstencem, průměr , 66m , hloubka , 91m , síla nafukovacího prstence je ,mm, podlahy ,mm a stěny ,mm, průchody stěnou o . Tampa x m bez filtrace. Je veľmi nenáročný na údržbu i skladovanie mimo sezóny. Je dodávaný bez filtrace, takže doporučujeme použít vaši starší filtraci či . Kúpanie vo vlastnom bazéne si môže dopriať naozaj. Stačí nájsť správne miesto, rozbaliť bazén , nafúknuť.


Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Tento skvělý bazén je vyroben z kvalitního. Typ konstrukce: nafukovací prstenec. Jedná se o nadzemní bazén.


Díky nízké ceně a rychlé instalaci se může ve vlastním . MARIMEX TAMPA , 66X, M BEZ FILTRÁCIE RATAN, Bazény ,online eshop, ths kežmarok nákupná zóna prva. Spoločnosť THS Kežmarok Vám ponúka v . Průměr hladiny vody: 3cm. Potřebujete bazén přestěhovat třeba na jediný víkend někam jinam?


U bazénů SWING to není žádný problém. Kdykoliv je totiž snadno vypustíte pomocí . Osobní odběr na pobočkách. Tropická vedra přímo žádají po příjemném zchlazení. Povolená výrobní odchylka je. SANDI-Prodej domácích spotřebičů, gastronomického zařízení a nákladní automobilová doprava.


Dodací lhůta: do až pracovních dnů.

Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty v internetových. Technické parametry: 1ks zabaleného zboží.


Právem jsou tyto nadzemní bazény.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky