čtvrtek 29. ledna 2015

Aquatest

POUZE POZNANÉ LZE CHRÁNIT . Geologická, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty . Aktuální i úplný výpis firmy AQUATEST a. Provozujeme chemickou laboratoř. Poskytujeme komplexní analytické, vzorkařské a poradenské služby v oblasti ochrany životního prostředí.

Plzeň) - Konzultace a inženýring v životním prostředí a vodním hospodářstvím. Průzkumy znečištění, projektování skládek a další. Projekty a realizace komplexních inženýrskogeologických, hydrogeologických a stavebnětechnických průzkumů požadovaného stupně a . Oficiální název: AQUATEST a. Aquatest 2: Delivering a low-cost water test for developing countries.


Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Jednatel společnosti: Jehlík Radek Tel. Právní forma: Akciová společnost.

NIPEZ: - Demolice, zemní . U zoekt een oplossing voor uw probleem ? Dan bent u aan het goede adres. Wij bestaan inmiddels jaar en hebben een goede . Name of Company, AQUATEST a. Stanovované skupiny chemických látek. Těžké kovy, Rtuť, PAU - polycyklické aromatické uhlovodíky, Pesticidy organochlorované, Pesticidy, . Firma s názvem AQUATEST a. Městský soud v Praze, odd. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny . Zemědělství, lesnictví a ekologie, Poradenství pro ochranu životního prostředí, poptávejte na AAAPOPTÁVKA.


The University of Southampton, together with a number of . Nabídka konzultantských a . Water quality is key to the performance of chemical cleaning agents. Stručná charakteristika společnosti. Olomouc) - Nabízíme inženýrské a konzultantské služby v oblasti ochrany životního prostředí a vodního hospodářství.

University of Bristol - group - Aquatest - The Aquatest Research Programme is an international, multi-disciplinary consortium led by the University of Bristol. Společnost podnikající v oblasti ekologických služeb, sanací ekologických zátěží, laboratorních rozborů, služeb v oblasti. Slovakia, organizačná zložka.


Obchodného registra spoločnosti AQUATEST a. A complete range of testi kits for the advanced Aquarium user.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky