středa 21. ledna 2015

Gapa rohože

Vyrábíme rohože a čistící zóny dle přání zákazníka jak pro velkoodběratele, tak i pro drobné spotřebitele. Výroba rohoží a čisticích zón. Rohože vstupní, interierové, koupelnové, bazénové , průmyslové. Rozměry rohože dle požadavků. Zajistíme Vaší firmě komplexní řešení čistících zón.


V naší nabídce najdete rohože pro odstranění té nejhrubší nečistoty, rohože , které zamezí vniknutí vlhkosti, . V současné době si můžete . Pestrá nabídka vstupních rohoží - textilní . Rohože a čistící zóny pro firmy i běžné uživatele. Většina odběratelů rohoží GAPA zná pouze hlavní sortiment – čisticí zóny s nejdůležitějším vzorkem rohoží TOPWELL, určených do . Kč vstupní rohož hliníková TOPWELL STANDARD mm vchodová rohož GAPA. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny Gapa MB, s. Vstupní rohože , dále protiúnavové, protiskluzové, bazénové, gumové, reklamní, GAPA , s logem-potiskem.


Potom sú tu pre vás naše rohože a čistiace zóny. My máme riešenie pre všetky typy priestorov. Jsme zaměřeni na výrobu rohoží a čisticích zón.


Nabízíme rohože vstupní, interierové, kartáčové, koupelnové, bazénové i průmyslové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky