pátek 5. srpna 2016

Alko 47 br

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Výkonná benzínová sekačka s mulčováním Celý popis. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Popis: Prodám benzínovou rotační sekačku s. Motor BriggsStratton XRM 60.

Tato nabídka od prodejce ste-lu byla archivována dne 10. Tento předmět byl vydražen v . Je plně funkční, používaná (viz fotky). Objem koše cca 65l, má pohon kol a nastavitelnou výšku sečení. Zlomila se mi hřídel od převodovky pojezdu sekačky BR 47. Svařit nemohu, abych nespálil gufero v převodovce na zlomené ose.


Vyniká zejména vynikající hmotností pouhých 8kg. Sekačku lze naprogramovat pro .

Zeptejte se na dostupnost. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Al-ko br nuz najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší.


Náhradní žací nůž vhodný zejména k sekačkám AL-KO se záběrem cm. AL-KO ( alko ) BR ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos . Bay Kleinanzeigen: Alko Br , Kleinanzeigen - Jetzt finden oder inserieren! Naleznete v následujícím katalogu. Související produktyListový katalog.


Internetowy sklep z częściami zamiennymi i sprzętem ogrodniczym firmy AL-KO. Oferujemy: kosiarki spalinowe, kosiarki elektryczne, wertykulatory, traktorki, . Hier Ersatzteile für AL-KO BR Benzinrasenmäher und können diese online bestellen. Wir sind Ihr Partner für AL-KO Ersatzteile. B3bIB3_IzLYSgRWp_8Wnwum2o2.


Premium BIO BR Travní sekačka. Vhodné pro modely AL-KO E, B a BR nebo AL-KO E, B a BR.

Suitable for the following models;. Comfort 47BR Travní sekačka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky