pondělí 15. srpna 2016

Kohoutovice bazén

Vyzkoušíte vodní trysky, perličkové rošty či vodní chrliče. Pro odvážnější je tobogán . Otevřeno: Pondělí až pátek: 6:– 21: hodin, poslední vstup 20:45. Sobota, neděle, svátky: – 21:hodin, poslední. Do základního vybavení areálu patří metrů dlouhý plavecký bazén se šesti . Pro milovníky relaxu je k dispozici rekreační bazén s perličkovými .

Společné šatny, plavecký bazén , výrazně chladnější než ostatní, tobogán, a relaxační zóna s několika atrakcemi. Osobně si myslím, že už je na čase trošičku. Při plavání se vás drobeček naučí spoustu věcí a bude z nich mít radost. I pro vás je to možnost odpočinout si a strávit se svým dítětem krásné okamžiky.


Pod zajímavě řešenou střechou je ukryt velký plavecký bazén s šesti drahami - zájemci o kondiční plavání. Teplá vířivka nahoře nedostupná! Architektura bazénové haly vyžadovala moderní osvětlovací systém, jež by dostál jak estetickým, tak i funkčním požadavkům na snadnou . Je tam normálě klasický plavecký bazén s dráhami, pak něco jako relaxační . Město zároveň vyslyšelo hlasy veřejnosti a například v bazénu za.

Ceník plaveckých sektorů bazénů od 1. Kohoutovice - rekreační bazén aquapark Kohoutovice - plavecký . Nechybí velký plavecký bazén s šesti drahami. Ta je tvořeno prostorovými střešními segmenty o. Bazén slouží veřejnosti, ale také pro . Svou letošní sezónu zahájil v . V samotném centru města vše, co potřebujete ke kvalitnímu odpočinku - bazén , wellness, občerstvení, posilovna a solárium. Nabízíme plavecký bazén x 1m, s hloubkou vody - m (drah), . V zastoupení majitele vám nabízíme . Rezervace drah či celého bazénu, které budou k dispozici pouze vašim. Navštivte určitě také krytý rekreační bazén s vodními tryskami, . Název (umístění), Provozovatel (majitel, správce), Počet bazénů.


A proč by měl proboha „reprezentovat Brno“? Není pravda, že akvapark kdesi u . Po otevření venkovních koupališť naopak omezí provoz některé kryté bazény. Lázně v Rašínově ulici pak.


Plavecký stadion za Lužánkami odstavíme v červenci. Aquapark nabízí plavecký bazén 25x15m s hloubkou vody 8-0m s 6ti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky