úterý 9. srpna 2016

Osivo pšenice

Oseva Uni - pšenice ozimá. Váš partner pro osivo a sadbu. Odrůda vhodná do všech oblastí pěstování pšenice. Nabídka osiv , kukuřice, travních směsí, obilovin, a další sadby. Ozimé pšenice vyšlechtěné v SELGEN, a.

Vám nabízíme zdarma při dodání certifikovaného osiva. V průměru snižuje obilní předplodina výnos pšenice o. Zárukou pravosti odrůdy je nákup certifikovaných a mořených osiv. Množení a výroba osiva hybridní pšenice je odborně, organizačně a ekonomicky velice náročný proces. Je potřeba vyrobit značné množství osiva o vysoké . LUKULLUS je osinatá, raná, výnosná pšenice s potravinářskou kvalitou (E) a vysokým obsahem.


Výroba a prodej osiva a sadby polních plodin.

Ceny osiv obilovin a luskovin. AROS- osiva – tradiční český výrobce široké nabídky travních směsí, osiv , travních hnojiv a. Pšenice ozimá E (pekařská jakost). Balení: kg psenice_obecna_0 . Ponúkame certifikované osivá všetkých poľných plodín. Polopozdní jarní pšenice vyšlechtěna firmou RAGT.


Naše odrůdy jarní pšenice jsou kromě toho, že jsou vhodné pro jarní setí, mimořádně vhodné i pro pozdní podzimní setí, čímž zaručují našim zákazníkům větší . Sheriff - nově registrovaná odrůda ozimé pšenice. Limagrain Central Europe Cereals, s. Repka olejka a ostatné osivá pre Váš úspech, osivo od firmy Rapool. Hybridné pšenice plnia obinice. Mimořádně plastická odrůda s dobrou odolností proti poléhání, vyšší odnožovací schopností, vyváženou odolností ke všem významným chorobám pšenice.


Obvykle se vysévá neloupané osivo , přičemž hrozí nebezpečí ucpávání . Novinková extrémně výnosná odrůda pekařské jakosti B. SEMENÁŘSKÁ KVALITA OSIVA ODRŮD PŠENICE JARNÍ. Seed Quality of Spring Wheat Varieties.

RGT Premiant je pšenice s mimořádným rodokmenem. Nicméně - pokud stojí osivo té špaldy za něco, měla by být po vzejití slušně konkurence .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky