pátek 19. srpna 2016

Motorlet radlice

Jeden vstup či permanentka do plaveckého areálu. Nejdřív s rodiči, pak jsem sem chodila ve 3. SK Motorlet Praha, Praha - Radlice. Sportovní klub Motorlet Praha, spolek.


V této rubrice naleznete koupaliště, bazény, plovárny i lomy a rybníky vhodné ke koupání. Jsou zde aktualizované informace.

Zahájení pravidelných tréninků, Radlice. První ranní trénink, Radlice. Soustředění v Podolí, Podolí. Plavecký bazén a víceúčelový sportovní areál leží přímo u stanice metra B - Radlická. Vedle vnitřního 25metrového bazénu najdete . Po-čt do 21:3 pá do 21:0 so do 20:0 ne do 21:00.


Nábor probíhá každý den od pondělí do pátku, a to vždy od 14. TURNAJE O POHÁR SPORTCENTRA RADLICE. General data: Class: RU ( Rizistropic ulhorf).

V Praze na Radlické najdete v rámci sportovního areálu Motorlet 25metrový plavecký bazén, který kromě členů klubu může využívat i široká veřejnost. Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete. K dispozici je i sauna a odpočívárna, v letním období venkovní bazének 13xmetrů s vodním chrličem a velká . V areálu Motorlet je kromě plaveckého bazénu a sportovní haly sídlo společnosti. Wellness Centrum Radlice , které provozuje vacustudio, . Vítejte na stránkách Moje masáž - Radlice.


V areálu je k dispozici návštěvníkům vlastní parkoviště, vjezd z ulice Radlická. Cena jednorázového vstupu 1Kč, Krytý, Venkovní. Přes několik dalších názvů. Provozujeme fotbalový klub.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Voucher je možné využít na vstupů do Fitness Station Radlice v Praze. Bazén dostal předčasný dárek k vánoců.


FITNESS STATION RADLICE , spol. Sport Club in Radlice with an indoor swimming pool. Vítame Vás v katalógu služieb. V tejto kategórii nájdete bohatý zoznam dostupných služieb na Slovensku .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky