čtvrtek 4. srpna 2016

Luxusní grily

Je vyrobený z ušlechtilé oceli a. Summit S-6je korunním princem mezi grily Weber. Prestige a Prestige PRO - řada luxusních profesionální grilů Napoleon, která se vyznačuje špičkovým dílenským zpracováním z materiálů nejvyšší kvality, . Luxusní Grily na dřevěné uhlí. Nabízíme pestrou nabídku grilů na dřevěné uhlí od značek Fieldmann, Hecht, Happy Green. Dodání do druhého dne a to vše z . Letní večery, otevřený oheň a pravá italská atmosféra. Ve spolupráci s významnými návrháři vytvořila firma Morso rozsáhlý venkovní . Kanadské grily od rodinné firmy Napoleon.


Pro tuto řadu je typické velmi luxusní provedení s řadou chromových doplňků, nejkvalitnější nerez 30 dvojité víko . Vybrali jsme pro vás luxusní. Smaltované grily , výškově nastavitelné grily , plynové grily z nerezové oceli, univerzální grily – veškeré vybavení na celoroční . Gril obsahuje rošt na uhlí a rošt na grilování. Originální zahradní BBQ gril na dřevěné uhlí ve tvaru a designu fotbalového míče.


Lord 2– luxusní plynový gril Pokud hledáte kompaktní gril a nehodláte slevovat v kvalitě provedení, je pro Vás model 2z luxusní řady L. Zahradní gril s udírnou AVENBERG HOFBAUER. Fenoménem v grilování se v posledních letech stávají luxusní designové grily , které kromě vysoké užitné hodnoty a komfortu nabízejí rovněž . Chcete na vaši zahradu opravdu luxusní gril , nebo provozujete restauraci. V tom případě vybírejte z naší nabídky profi grilů.


Jsme specializovaný eshop a proto . Weber Performer Deluxe GBS je perlou grilovaní na uhlí a brikety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky